Club Esportiu Mediterrani

Finques Riera Blanca patrocinador del Club Esportiu Mediterrani

El Club Esportiu Mediterrani ha arribat a un acord de col·laboració amb Finques Riera Blanca i serà un nou Partner Comerç del Club.

Aquest acord de patrocini signat entre el Sr. Dídac Artés (Finques Riera Blanca)  i el President del CE Mediterrani Sr. Alex Almeda, podrà ajudar a donar servei i informació de les necessitats i serveis d’administracions de finques, consultoria, etc. a tots els nostres integrants del Club.

Partner comerç del Club Esportiu Mediterrani.

FINQUES RIERA BLANCA, és una administradora de finques que ofereix totes les necessitats del dia a dia de la comunitat de veïns: administració de finques, assessoria jurídica, comptabilitat, fiscalitat, gestió de propietats i consultoria i gestió de projectes d’arquitectura i reformes.

Promoció exclusiva per a socis i sòcies del CE Mediterrani.

DESCOMPTES PELS SOCIS I SÒCIES:

  • Finques Riera Blanca ofereix un descompte a tots els socis i sòcies d’un 10% presentant el carnet del CE Mediterrani. També realitzarà accions de descomptes puntuals durant la temporada i que us anirem informant.

OFERTA ACTUAL:

  • A més, ara que estem en període de fer la 

    DECLARACIÓ DE LA RENDA:

    • Finques Riera Blanca t’ho gestiona i et despreocupes de tot gaudint d’un DESCOMPTE DEL 20% per a tots/es els socis i les sòcies que contractin el servei!

Adreça: 

  • Carrer de la Riera Blanca, 13, 08028 Barcelona, España

PENSANT EN VENDRE UNA PROPIETAT?

Si sou propietari i voleu vendre un pis, una casa o un local, comptar amb un expert immobiliari us ofereix nombrosos avantatges relacionats amb els tràmits i els processos de la venda.

Encara no has fet la declaració de renda? T’ajudem

Finques Riera Blanca t’ho gestiona i et despreocupes de tot gaudint d’un DESCOMPTE DEL 20% per a tots i totes els socis i les sòcies que contractin el servei!