Club Esportiu Mediterrani

Si ets una empresa o tens un negoci i vols millorar la teva notorietat, el Club Esportiu Mediterrani et pot ajudar.

Amb 90 anys d’història, compta amb més de 7.300 socis i sòcies de diferents edats per arribar al públic objectiu de client que més et convingui.

El Club, com a contraprestacions, t’oferirà els actius que més s’adaptin als objectius que busquis.

Per a més informació omple el següent formulari i ens posarem en contacte tan aviat com es pugui: 

Descarrega’t el nostre dossier informatiu.

| ELS NOSTRES PARTNERS PRINCIPALS

SPONSOR OFICIAL PLATA

| Aigües de Barcelona

Spònsor Oficial Plata del Club Esportiu Mediterrani. 

Aigües de Barcelona és l’empresa d’abastament d’aigua de Barcelona i la seva àrea metropolitana. Més de 150 anys al teu costat!

Aigües de Barcelona està al costat dels club de natació. L’aigua és el vector de la companyia, però també és salut, diversió i esport.

Web: https://www.aiguesdebarcelona.cat/

L’empresa publicoprivada Aigües de Barcelona, Empresa Metropolitana de Gestió del Cicle Integral de l’Aigua, SA, gestiona el cicle integral de l’aigua, des de la captació fins a la potabilització, el transport i la distribució, a més del sanejament i la depuració d’aigües residuals per al seu retorn al medi natural o la seva reutilització. D’aquesta manera, ofereix servei a prop de 3 milions de persones als municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona. Així mateix, la companyia desenvolupa una política de gestió orientada a la proximitat als clients; l’excel•lència en la prestació de serveis; l’aposta per la innovació i el talent de l’equip de professionals; la col•laboració amb altres empreses, entitats i administracions públiques per generar valor; i el desenvolupament d’un model sostenible com a eix estratègic.

AIGÜES DE BARCELONA promou el desenvolupament sostenible aplicant solucions i tecnologies de l’aigua que milloren l’eficiència i optimitzen l’ús dels recursos hídrics, i que està interessada en establir un acord de col•laboració per la promoció de les bones pràctiques per la millora de l’ús responsable de l’aigua i la protecció del medi ambient, amb el CLUB ESPORTIU MEDITERRANI

| Estrella Damm

Spònsor Oficial Plata del Club Esportiu Mediterrani. 

El vincle Damm i l’esport es remunta als inicis de la companyia, però no és fins als anys 50 quan aquest es consolida amb la fundació del Club de Futbol Damm i els primers patrocinis en el món del ciclisme i el bàsquet. Actualment, i després de més de 144 anys d’història, la presència de Damm al món de l’esport no coneix límits, i la companyia hi continua compromesa en accions i esdeveniments tant nacionals com internacionals.

A més, Estrella Damm, duu a terme una estratègia de sostenibilitat des de fa diversos anys per reduir el seu impacte ambiental a través de diferents iniciatives.

El mes de juliol de 2020, començà a substituir les anelles de plàstic de les seves llaunes per unes altres de cartró 100% biodegradable, acabant completament amb elles al desembre del mateix any. Aquest és el missatge final d’“Acte III – Compromís”, la nova campanya Mediterràniament que recull el testimoni de l’estiu passat, amb l’objectiu de conscienciar a la societat sobre la necessitat de protegir el mar Mediterrani:

SPONSOR OFICIAL BRONZE

| Caser Assegurances

Spònsor Oficial Bronze del Club Esportiu Mediterrani.

Caser, una assegurança per a cada necessitat

A Caser Salut es preocupen en fer més fàcil el dia a dia als seus clients, oferint el millor assessorament personalitzat a les seves necessitats de salut i a tot allò relatiu a la seva vida, amb productes d’assistència en viatge, decés, mascotes, accidents, vida…

A més posen a la seva disposició les Clíniques Dentals Caser i els seus serveis digitals, que els farà estalviar temps i tenir cura del que és important de veritat: La salut.

| Instituts Odontològics (Clíniques Dentals)

Spònsor Oficial Bronze del Club Esportiu Mediterrani.

Principal xarxa de Clíniques Dentals de Catalunya, amb més de 30 anys al servei dels nostres pacients, oferint un servei odontològic integral, mitjançant les nostres pròpies Clíniques, sense franquícies.
Gràcies a l’acord de col·laboració amb el Club Esportiu MEDITERRANI, els socis i sòcies i els vostres familiars, gaudiu de condicions especials a totes les clíniques d’IO:
– Serveis preventius gratuïts (1a visita, revisions, estudi radiogràfic digital)
– Preu especial en higienes bucals (50% de descompte, preu final 20€)
– 25% de descompte en tractament d’ortodòncia (inclou ortodòncia invisible)
– 20% de descompte en implantologia
– 20% de descompte en odontologia general/conservadora

SPONSOR OFICIAL BRONZE TÈCNIC

| Turbo

Spònsor Oficial Bronze Tècnic del Club Esportiu Mediterrani. 

Turbo va ser fundada l’any 1959. Amb més de 50 anys d’experiència en el sector, se situa com una de les marques referents en el món dels esports aquàtics.

Actualment, Turbo és considerada una de les marques líders en esports com la Natació, el Waterpolo o el Triatló. Les seves peces de roba i productes són utilitzats per plusmarquistes i seleccions internacionals.

La competitivitat és l’energia que els impulsa a seguir creixent, ser més eficients i a superar-se cada dia. El seu major objectiu, és oferir un producte de màxima qualitat a aquells que vulguin gaudir dels últims avenços tecnològics i el millor disseny.

La seva ètica empresarial es fonamenta en el respecte pel comerç local, i per això, tots els seus banyadors estan confeccionats a Espanya.

Uneix-te a l’equip Turbo! #TeamTurbo

Web: https://turboswim.com/es/

PARTNER COMERÇ

| BCN LANGUAGES

Partner comerç del Club Esportiu Mediterrani

BCN Languages, és un grup d’escoles a Barcelona i Palma de Mallorca, dedicada a la formació d’idiomes moderns (Anglès, Francès, Alemany, Italià, Espanyol i Català), així com preparació per a exàmens oficials, oferint cursos per a alumnes a partir tres (3) anys, adolescents i adults; en grups, en línia, classes privades i per a empreses.

Web: https://www.bcnlanguages.com/

| Juan Suñe Piscines

Partner comerç del Club Esportiu Mediterrani

Juan Suñe SA. Fabricació i distribució de productes químics per tractament d’aigües de piscines.

Col·laborador  i proveïdor del Club Esportiu Mediterrani amb productes químics per a tractaments d’aigües.

Web: https://www.juansunye.com/

| SYNLAB

Partner comerç del Club Esportiu Mediterrani

SYNLAB Diagnósticos Globales S.A.U., és líder europeu en serveis i gestió de laboratoris clínics i d’anatomia patològica, operant a 6 països.

Web: https://www.synlab.es/es/

| Ibertrac

Partner comerç del Club Esportiu Mediterrani

Ibertrac a part de ser un proveidor del Club Esportiu Mediterrani controlant les desinfeccions i els controls de plagues de l’entitat, també és partner i col·labora amb preus especials als nostres associats amb els seus serveis i participa activament en els diferents esdeveniments que realitza el Club durant l’any.

Si sou socis del CE Mediterrani, només cal que us poseu en contacte amb ells mostrant el vostre carnet.
 

| PARTNER WEB

| NAUTALIA

Nautalia és un col·laborador del Club Esportiu Mediterrani i ofereix preus especials als associats del CE Mediterrani.

En Nautalia somos personas que tratan con personas. Queremos que Nautalia se convierta en tu Agencia de Viajes Personal.
 

| CAFETÓ

Cafetó vending col·labora amb el Club Esportiu Mediterrani amb les seves màquines expenedores de snaks en els dos centres Josep Vallès i Regent Mendieta. 
També puntualment participa amb els esdeveniments que realitzem a les nostres instal·lacions.
 
 

| MECENATGE

Vols col·laborar en el MECENATGE? entra en aquest ENLLAÇ

| MECENATGE

Vols col·laborar en el MECENATGE? entra en aquest ENLLAÇ

| INSTITUCIONAL

| FEDERACIÓ CATALANA DE NATACIÓ

| REAIAL FEDERACIÓ ESPANYOLA DE NATACIÓ

| FEDERACIÓ CATALANA D'ESPORTS SUBAQUÀTICS

| FEDERACIÓ ESPANYOLA D'ESRPORTS SUBAQUÀTICS

| AJUNTAMENT DE BARCELONA

| GENERALITAT DE CATALUNYA

|

| ASOCIACIÓ DE CLUBS I ENTITATS ESPORTIVES

Els/les socis/es del CE Mediterrani poden beneficiar-se de formar part d’una àmplia xarxa d’entitats gràcies al passaport ACEDYR, que cada vegada té major acceptació i ús. Aquest servei permet que, els socis del club, mitjançant un adhesiu-passaport, puguin accedir als centres esportius integrats en ACEDYR i que en l’actualitat conformen més de trenta clubs repartits per tota la geografia espanyola.
Per poder fer ús de les instal·lacions d’altres clubs adherits al conveni ACEDYR, l’única condició que s’exigeix és que el club d’origen i el receptor pertanyin a diferents províncies i que els separi una distància mínima de 80 quilòmetres.
Així mateix el conveni permet fer ús de les instal·lacions durant un temps màxim de quinze dies consecutius, o bé trenta dies alterns a l’any. Així doncs, quan viatgin per treball o gaudeixin de les seves vacances, podran seguir practicant esport amb els mateixos drets d’ús que els membres del club amfitrió.
Els socis del Club que estiguin interessats a sol·licitar el passaport ACEDYR solament han de dirigir-se a l’atenció al soci del club i li faran el lliurament de l’adhesiu corresponent al club de l’any en curs.

| RSC – RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA

| EL BUS DE LA SANG

El Club Esportiu Mediterrani col·labora en accions que realitza el Bus de la Sang, durant la jornada de donació de sang, òrgans i teixits. 

 

 

| AECC CONTRA EL CANCER

El Club Esportiu Mediterrani col·labora en accions que realitza l’AECC per la difusió i les col·lectes.

| MARATONA

El Club Esportiu Mediterrani col·labora en accions que realitza OnaSantsMontjuïc amb La Maratona per a fer la recollida de juguets per als nenes i nenes durant els Nadals i pels Reis.

| BANC DELS ALIMENTS

El Club Esportiu Mediterrani col·labora en accions per a les recollides d’aliments. 

| CANPEDRÓ

El Club Esportiu Mediterrani col·labora amb la Fundacio Canpedró ja sigui en càterings o en accions de recollida d’aliments. Aquesta fundació és la nostra patrocinadora de l’esdeveniment anual a les nostres instal·lacionsl’últim dia de l’any per acomiadar l’any nedant. 

| MEDIA PARTNER

| BTV

| SANTS3RADIO

| ONARADIO

| LINIASANTS