Club Esportiu Mediterrani

I SPONSORS – PATROCINI

Si ets una empresa o tens un negoci i vols millorar la teva notorietat, el Club Esportiu Mediterrani et pot ajudar.

Amb 92 anys d’història, compta amb més de 8.700 socis i sòcies de diferents edats per arribar al públic objectiu de client que més et convingui.

El Club, com a contraprestacions, t’oferirà els actius que més s’adaptin als objectius que busquis.

Per a més informació omple el següent formulari i ens posarem en contacte tan aviat com es pugui: 

Descarrega’t el nostre dossier informatiu.

| ELS NOSTRES PARTNERS PRINCIPALS

SPONSOR OFICIAL PLATA

| Estrella Damm

Spònsor Oficial Plata del Club Esportiu Mediterrani. 

El vincle Damm i l’esport es remunta als inicis de la companyia, però no és fins als anys 50 quan aquest es consolida amb la fundació del Club de Futbol Damm i els primers patrocinis en el món del ciclisme i el bàsquet. Actualment, i després de més de 144 anys d’història, la presència de Damm al món de l’esport no coneix límits, i la companyia hi continua compromesa en accions i esdeveniments tant nacionals com internacionals.

A més, Estrella Damm, duu a terme una estratègia de sostenibilitat des de fa diversos anys per reduir el seu impacte ambiental a través de diferents iniciatives.

El mes de juliol de 2020, començà a substituir les anelles de plàstic de les seves llaunes per unes altres de cartró 100% biodegradable, acabant completament amb elles al desembre del mateix any. Aquest és el missatge final d’“Acte III – Compromís”, la nova campanya Mediterràniament que recull el testimoni de l’estiu passat, amb l’objectiu de conscienciar a la societat sobre la necessitat de protegir el mar Mediterrani:

| CENTRE DE SALUT ITAE - IDEM

Spònsor Oficial Plata del Club Esportiu Mediterrani. 

ITAE PSICOLOGIA està integrat per un equip multidisciplinari de psicòlegs, psiquiatres i clínics altament experimentats, amb la finalitat d’oferir tractaments intensius integrals especialitzats en tots els trastorns d’ansietat.

  • Al costat d’ITAE PSICOLOGIA t’ajudarem a trobar el tractament o teràpia psicològica més adequada per a tu i et donarem les eines per convertir-te en el protagonista de la teva vida.
  • Atenem tot tipus de pacients: adults, nens, adolescents, gent gran, parelles, grups i empreses.
  • Coneix-los entrant en el següent enllaç:

INSTITUTO DE EVALUACIONES MÉDICAS (IDEM), és una empresa pertanyent al grup ITAE, nascuda de la necessitat en la prestació de serveis mèdics especialitzats dins de l’àmbit laboral i focalitzats en la millora de la salut dels treballadors, amb més de 20 anys d’experiència en la cura de la salut i benestar de les persones.

  • Així mateix comptem amb professionals de la salut (nutricionistes, fisioterapeutes, metges) experts a implementar pràctiques saludables en l’organització de qualsevol grandària o sector, convertint les empreses en entorns saludables.

SPONSOR OFICIAL BRONZE TÈCNIC

| Turbo

Spònsor Oficial Bronze Tècnic del Club Esportiu Mediterrani. 

Turbo va ser fundada l’any 1959. Amb més de 50 anys d’experiència en el sector, se situa com una de les marques referents en el món dels esports aquàtics.

Actualment, Turbo és considerada una de les marques líders en esports com la Natació, el Waterpolo o el Triatló. Les seves peces de roba i productes són utilitzats per plusmarquistes i seleccions internacionals.

La competitivitat és l’energia que els impulsa a seguir creixent, ser més eficients i a superar-se cada dia. El seu major objectiu, és oferir un producte de màxima qualitat a aquells que vulguin gaudir dels últims avenços tecnològics i el millor disseny.

La seva ètica empresarial es fonamenta en el respecte pel comerç local, i per això, tots els seus banyadors estan confeccionats a Espanya.

Uneix-te a l’equip Turbo! #TeamTurbo

Web i venda online: https://turboswim.com/es/

SPONSOR OFICIAL BRONZE

| Aigües de Barcelona

Spònsor Oficial Bronze del Club Esportiu Mediterrani. 

Aigües de Barcelona és l’empresa d’abastament d’aigua de Barcelona i la seva àrea metropolitana. Més de 150 anys al teu costat!

Aigües de Barcelona està al costat dels club de natació. L’aigua és el vector de la companyia, però també és salut, diversió i esport.

Web: https://www.aiguesdebarcelona.cat/

L’empresa publicoprivada Aigües de Barcelona, Empresa Metropolitana de Gestió del Cicle Integral de l’Aigua, SA, gestiona el cicle integral de l’aigua, des de la captació fins a la potabilització, el transport i la distribució, a més del sanejament i la depuració d’aigües residuals per al seu retorn al medi natural o la seva reutilització. D’aquesta manera, ofereix servei a prop de 3 milions de persones als municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona. Així mateix, la companyia desenvolupa una política de gestió orientada a la proximitat als clients; l’excel•lència en la prestació de serveis; l’aposta per la innovació i el talent de l’equip de professionals; la col•laboració amb altres empreses, entitats i administracions públiques per generar valor; i el desenvolupament d’un model sostenible com a eix estratègic.

AIGÜES DE BARCELONA promou el desenvolupament sostenible aplicant solucions i tecnologies de l’aigua que milloren l’eficiència i optimitzen l’ús dels recursos hídrics, i que està interessada en establir un acord de col•laboració per la promoció de les bones pràctiques per la millora de l’ús responsable de l’aigua i la protecció del medi ambient, amb el CLUB ESPORTIU MEDITERRANI

| Caser Assegurances

Spònsor Oficial Bronze del Club Esportiu Mediterrani.

Caser, una assegurança per a cada necessitat

A Caser Salut es preocupen en fer més fàcil el dia a dia als seus clients, oferint el millor assessorament personalitzat a les seves necessitats de salut i a tot allò relatiu a la seva vida, amb productes d’assistència en viatge, decés, mascotes, accidents, vida…

A més posen a la seva disposició les Clíniques Dentals Caser i els seus serveis digitals, que els farà estalviar temps i tenir cura del que és important de veritat: La salut.

PARTNER COMERÇ

| Instituts Odontològics (Clíniques Dentals)

Partner comerç del Club Esportiu Mediterrani.

Principal xarxa de Clíniques Dentals de Catalunya, amb més de 30 anys al servei dels nostres pacients, oferint un servei odontològic integral, mitjançant les nostres pròpies Clíniques, sense franquícies.
Gràcies a l’acord de col·laboració amb el Club Esportiu MEDITERRANI, els socis i sòcies i els vostres familiars, gaudiu de condicions especials a totes les clíniques d’IO.

Coneix-los entrant en el següent enllaç:

| Finques Riera Blanca

Partner comerç del Club Esportiu Mediterrani.

FINQUES RIERA BLANCA, és una administradora de finques que ofereix totes les necessitats del dia a dia de la comunitat de veïns: administració de finques, assessoria jurídica, comptabilitat, fiscalitat, gestió de propietats i consultoria i gestió de projectes d’arquitectura i reformes.

| BEST PROTEIN

Partner comerç del Club Esportiu Mediterrani

Des de 1992 comptem amb professionals del sector per a assegurar l’èxit en qualitat i innovació. Desenvolupem la nostra extensa gamma de productes basant-nos en recerques científiques, a més d’encarregar-nos personalment de l’embalatge i etiquetatge. Només utilitzem proveïdors acreditats i de confiança. El nostre objectiu és cuidar fins del més mínim detall.

  • Cerques guanyar en massa muscular?
  • Cerques salut i benestar?
  • Cerques aconseguir una major resistència?
  • Cerques dieta i pèrdua de pes?

Més informació en web: www.bestprotein.com

| Apliclor Water Solutions

Partner comerç del Club Esportiu Mediterrani

Proveïdors de producte químic per al tractament de l’aigua de les piscines del Club Esportiu Mediterrani.

Apliclor Water Solutions, S.A. va ser fundada el 1911 i, des d’aleshores, oferim solucions per al tractament de l’aigua de piscina.

Actualment Apliclor és una de les empreses líder dins del mercat nacional, en fabricació, manipulació, envasat, comercialització i distribució de productes químics per al tractament d’aigües en general. Amb els nostres productes químics, busquem l’excel·lència garantint sempre la màxima qualitat de l’aigua.

Amb un equip de més de 100 profesionals, incloent-hi treballadors propis, autònoms i empreses col·laboradores, treballem conjuntament seguint tres principis fonamentals per a nosaltres: “Seguretat / Qualitat / Eficiència”.

Des de la nostra àrea tècnica, desenvolupem el disseny d’equips i l’enginyeria associada a projectes i instal·lacions; així com la seva fabricació, muntatge i manteniment.

Vols saber-ne més, de nosaltres? 

Web: www.apliclor.com

| SYNLAB

Partner comerç del Club Esportiu Mediterrani

SYNLAB Diagnósticos Globales S.A.U., és líder europeu en serveis i gestió de laboratoris clínics i d’anatomia patològica, operant a 6 països.

Web: https://www.synlab.es/es/

| Ibertrac

Partner comerç del Club Esportiu Mediterrani

Ibertrac a part de ser un proveidor del Club Esportiu Mediterrani controlant les desinfeccions i els controls de plagues de l’entitat, també és partner i col·labora amb preus especials als nostres associats amb els seus serveis i participa activament en els diferents esdeveniments que realitza el Club durant l’any.

Si sou socis del CE Mediterrani, només cal que us poseu en contacte amb ells mostrant el vostre carnet.

| MECENATGE

Vols col·laborar en el MECENATGE? entra en aquest ENLLAÇ

| INSTITUCIONAL

| FEDERACIÓ CATALANA DE NATACIÓ

| REAIAL FEDERACIÓ ESPANYOLA DE NATACIÓ

| FEDERACIÓ CATALANA D'ESPORTS SUBAQUÀTICS

| FEDERACIÓ ESPANYOLA D'ESRPORTS SUBAQUÀTICS

| AJUNTAMENT DE BARCELONA

| GENERALITAT DE CATALUNYA

|

| RSC – RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA

| EL BUS DE LA SANG

El Club Esportiu Mediterrani col·labora en accions que realitza el Bus de la Sang, durant la jornada de donació de sang, òrgans i teixits. 

Notícia – El bus de la sang 2023

 

| AECC CONTRA EL CANCER

El Club Esportiu Mediterrani col·labora en accions que realitza l’AECC per la difusió i les col·lectes.

| MARATONA

El Club Esportiu Mediterrani col·labora en accions que realitza OnaSantsMontjuïc amb La Maratona per a fer la recollida de juguets per als nenes i nenes durant els Nadals i pels Reis.

| MANS UNIDES

Mans Unides Mans Unides és una Organització No Governamental per al Desenvolupament (ONGD), de voluntaris, sense ànim de lucre, per a l’ajuda, la promoció i el desenvolupament dels països més desfavorits i en via de desenvolupament. Lluitem contra la pobresa, la fam, la deficient nutrició, la malaltia i les carències en l’àmbit educatiu; i treballem per erradicar les causes estructurals que les produeixen. (Seguir llegint)

 

| BANC DELS ALIMENTS

El Club Esportiu Mediterrani col·labora en accions per a les recollides d’aliments. 

| CANPEDRÓ

El Club Esportiu Mediterrani col·labora amb la Fundacio Canpedró ja sigui en càterings o en accions de recollida d’aliments. Aquesta fundació és la nostra patrocinadora de l’esdeveniment anual a les nostres instal·lacionsl’últim dia de l’any per acomiadar l’any nedant EL REPTE DEL CALENDARI DEL CE MEDITERRANI (Seguir llegint)

| CÀRITAS

“Càritas és una entitat sense ànim de lucre de l’Església catòlica. La nostra missió és acollir i acompanyar les persones de la diòcesi de Barcelona que estan patint una situació de pobresa i exclusió social de manera que puguin sortir de la situació de patiment en la qual estan atrapades i oferir-los eines i recursos perquè se sentin més confiades i segures i puguin liderar per si mateixes el seu projecte de vida. (Seguir llegint)

| CREU ROJA

La Creu Roja està implantada a Catalunya des de l’any 1872. Desenvolupa la seva tasca en activitats sociosanitàries i com a auxiliar dels poders públics. La nostra missió és ser cada cop més a prop de les persones vulnerables en els àmbits nacional i internacional a través d’accions integrades, realitzades essencialment per voluntariat i amb una àmplia participació social i presència territorial. (Seguir llegint)

| SWIM FOR ELA

Amb la teva participació doncs, contribuiràs a la investigació de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) per tal de trobar una teràpia que curi aquesta cruel malaltia que, desgraciadament, provoca una degeneració progressiva de les neurones motores i medul·la espinal i que acaba convertint el cos en la presó de la ment, fins que s’apaga del tot.. (Seguir llegint)

| NINA EL LLIBRE SOLIDARI - ELA

Aquesta és la història de la  Nina , un maniquí articulat al qual li agrada molt moure’s i dibuixar.
Aquest conte reflecteix, d’una manera molt dolça, com evolucionen los sintomes de la  malaltia de l’ELA,  Esclerosi Lateral Amiotròfica. (Seguir llegint)

| MEDIA PARTNER

| BTV

| SANTS3RADIO

| ONARADIO

| LINIASANTS

| PARTNER WEB