Club Esportiu Mediterrani

Estàs pensant en vendre una propietat,

Finques Riera Blanca t’ajuda 

Si sou propietari i voleu vendre un pis, una casa o un local, comptar amb un expert immobiliari us ofereix nombrosos avantatges relacionats amb els tràmits i els processos de la venda.

En aquest article t’expliquem detalladament què és un assessor immobiliari i quines són les seves funcions, així com els beneficis de vendre un immoble amb un assessor immobiliari.

Què és un assessor immobiliari?

Un assessor immobiliari és un professional que es dedica a aconsellar i ajudar les persones en els diferents tràmits d’una compra, venda o lloguer d’una propietat.

Per garantir que la transacció es fa de manera eficient i segura, aquests assessors estan qualificats i tenen un alt coneixement del mercat immobiliari de la teva localitat per proporcionar tota la informació necessària sobre preus, tendències del mercat, així com sobre les lleis vigents.

A més, un expert al sector immobiliari és una persona amb grans habilitats comunicatives i de negoci, que afavorirà a elevar la notorietat de la teva propietat.

Funcions de l’assessor immobiliari (CONTINUA LLEGINT…)

Partner comerç del Club Esportiu Mediterrani.

FINQUES RIERA BLANCA, és una administradora de finques que ofereix totes les necessitats del dia a dia de la comunitat de veïns: administració de finques, assessoria jurídica, comptabilitat, fiscalitat, gestió de propietats i consultoria i gestió de projectes d’arquitectura i reformes.

Adreça: 

  • Carrer de la Riera Blanca, 13, 08028 Barcelona, España