Club Esportiu Mediterrani

DESCARREGA LA NOVA APP DEL CLUB ESPORTIU MEDITERRANI

Descarrega-la fàcilment fent clic en un d’aquests dos botons:

A partir d’avui dilluns 19 de febrer

 • Les classes de la setmana del 19 al 24 es l’última per reservar a TRAININGYM
 • Avui dilluns ja es podran reservar a través de l’App del CE Mediterrani les classes de la setmana del 26 de febrer.
De moment per l’App encara no està disponible el carnet QR i les reserves d’esquaix i l’ocupació de piscina, pròximament us informarem de les novetats.

DISPOSEU DEL TUTORIAL AQUÍ

TUTORIAL:

BENVINGUDA NOVA APP 

Ja la tenim aquí, ja ha arribat!

Estem encantats de donar la benvinguda a la nova App – Aplicació del CE Mediterrani, la nostra eina digital dedicada a millorar la teva experiència com a membre de la nostra estimada Entitat.

Amb aquesta nova aplicació, tindràs accés a una àmplia gamma de funcions i serveis que simplificaran la teva participació en les activitats del club i et mantindran connectat amb tot el que passa.

Ho podràs veure a través de l’App que et pots baixar i també a través de l’accés que tindrem al web (botó) que et permetrà navegar per la intranet (només visible per a socis i sòcies del Club majors de 18 anys i que hauran rebut el seu usuari i contrasenya).

Aquí tens algunes de les característiques destacades:

 • Agenda i Horaris: Consulta fàcilment l’agenda i els horaris de les activitats dirigides. Reserva les teves classes preferides amb només uns clics.
 • Inscripcions: Realitza altes d’inscripció de manera còmoda i ràpida des de la teva aplicació.
 • Comunicació: Fes-nos arribar les teves propostes, queixes i suggeriments de manera directa i senzilla. També podràs omplir el formulari d’informació general i respondrem els teus dubtes.
 • Enllaç amb Notícies: Estigues informat en temps real amb enllaços directes a les notícies del nostre lloc web.
 • Informació del Compte: Accedeix fàcilment a la informació del teu compte, incloent-hi quotes, rebuts pendents i càrrecs bancaris. Si tens dubtes amb els pagaments, aquí podràs saber directament tot el que has pagat i a què es refereix aquell pagament concret.
 • Preferències de Comunicació: Decideix com vols rebre la informació del club, ajustant les teves preferències a la nostra aplicació.

Pròximament – altres serveis que activarem:

 • Compra de Bons d’Entrenament personals i Cursets personalitzats: Gaudeix d’una major comoditat amb les compres integrades a l’aplicació.
 • Reserva de Pistes d’Esquaix i Disponibilitat de Piscines: Planifica les teves activitats esportives amb antelació.
 • Nova manera d’accedir al Club: Pròximament, us informarem d’una nova possibilitat per a poder accedir a les instal·lacions amb un CODI QR.
 • Altres funcionalitats que anirem implementant per millorar l’experiència i que anirem informant així que disposem de les novetats destacades.

A partir del pròxim dilluns 5 de febrer, rebràs al teu correu electrònic que tenim a la nostra base de dades del Club, la teva clau i l’usuari perquè puguis iniciar la teva experiència a la nova aplicació.

 • Important saber que el nom d’usuari va lligat amb el correu que tenim a la vostra fitxa del Club, i és només per a una persona. Aconsellem que tots els socis i sòcies majors de 18 anys que vulgueu accedir a l’App o intranet, disposeu del vostre correu únic individual, en cas contrari només hi podreu accedir un dels que tingueu aquell correu.

IMPORTANT RESERVES ACTIVITATS DIRIGIDES: de moment totes les reserves de les activitats dirigides es continuaran fent mitjançant l’App de Trainingym. Però atenció, us informarem ben aviat que les reserves només es podran fer per la nostra App del Club i serà molt important que la tingueu baixada en el vostre telèfon.

Estem emocionats de compartir aquesta nova etapa amb tu i esperem que la nova aplicació faci més fàcil i enriquidora la teva participació en el Club Esportiu Mediterrani.

Gràcies per la vostra atenció,

Us saludem cordialment

IMPORTANT RESERVES ACTIVITATS DIRIGIDES: de moment totes les reserves de les activitats dirigides es continuaran fent mitjançant l’App de Trainingym. 

 • Però atenció, us informarem ben aviat que les reserves només es podran fer per la nostra App del Club i serà molt important que la tingueu baixada en el vostre telèfon.

Recordem:

 • L’App de moment només és visible per a socis i sòcies del Club majors de 18 anys i que hauran rebut el seu usuari i contrasenya durant aquesta passada setmana.
 • Cada soci/sòcia adult ha de tenir el seu propi mail o correu electrònic per poder activar l’aplicació.
 • Podeu actualitzar les vostres dades a través de contacta del web o a atenció al soci/sòcia: