Club Esportiu Mediterrani

Obres per millorar la Convivència entre socis/sòcies i esportistes

Us comuniquem de pròximes accions que realitzarem al Club (instal·lació Josep Vallès) per tal de poder millorar en la Convivència entre esportistes i socis/sòcies.

Aquesta millora comportarà altres accions que estaran distribuïdes en 3 fases.

FASE 1

  • A partir de dimecres 8 i fins dijous 9 de març, durem a terme una reestructuració de l’espai del final del vestidor masculí. En aquest indret hi aniran 2 vestidors de grups.

ABANS

DESPRÉS

FASE 2

  • A partir del 9 de març, aproximadament. Dins d’aquesta millora per a la convivència entre totes i tots, reformarem un vestidor de grups a partir del dijous 9 de març. El vestidor que reestructurem és el número 5, que es troba al “hall” entre la piscina de 50 i la de 25 m.
    En aquest vestidor hi continuarem trobant un bany, un espai amb bancs per a poder-se canviar i un espai totalment nou per a persones amb mobilitat reduïda, per millorar l’accessibilitat d’aquest col·lectiu
    al Club. Aquesta reestructuració durarà unes dues setmanes aproximadament.
  • FASE FINALITZADA – PRÒXIMAMENT US AFEGIREM UN VÍDEO FINAL

ABANS

DURANT OBRES

FASE 3

  • FASE ACTUALMENT EN OBRES – EN BREU US POSAREM UNA IMATGE ACTUAL 
  • A partir de principis d’abril, aproximadament, farem una reforma total de l’espai de vestidors d’escoles, cursets i esportistes que tenim a la zona de la catedral. Aquest nou espai es farà totalment nou amb la finalitat de poder ubicar a tots els nostres esportistes masculins i femenins, un fet més que ajudarà a la convivència entre esportistes i socis, on cadascú tindrà el seu propi espai.

ABANS

DURANT OBRES

Us anirem informant del procés, podreu seguir les informacions al web i a les nostres xarxes socials.

Entre tots i totes farem un Club en perfecta convivència!

Agraïm la vostra col·laboració.
Salutacions cordials
CLUB ESPORTIU MEDITERRANI