FAQ

A continuació podeu veure algunes de les preguntes més freqüents. Podeu utilitzar el buscador i si no trobeu la resposta podeu contactar amb nosaltres mitjançant l'àrea de contactar del club.
Tots els socis majors de 15 anys tenen dret a 1 hora de lloguer de pista d’esquaix setmanal GRATUÏTA.  
En el cas que vulguin jugar més temps els preus són els següents:
 • 30 minuts / pista: 1€
 • 1 hora / pista: 2€
 • Multitiquet de 10 sessions de 30 minuts : 10€ (els que tenen un multitiquet antic hauran de passar per recepció per realitzar l’actualització)
LLOGUER DE PILOTES I RAQUETES:
 • Raqueta de Raquetbol o Esquaix: 3, 20€
 • Pilota de Raquetbol o Esquaix 2€
Funcionament RESERVA DE PISTA:
S’haurà de reservar pista 24 hores abans
Les anul•lacions es podran realitzar fins  2 hores abans de l’inici, en cas d’anul•lacions reiterades no es podrà fer la reserva durant un temps.
En cas de no realitzar l’anul•lació, es farà el càrrec bancari del preu del lloguer.
Qualsevol informació que necessiteu, apropeu-vos al taulell d’atenció al soci

NORMATIVA
EL CONVIDAT PAGA ENTRADA PUNTUAL I A PART EL LLOGUER DE LA PISTA
S’ha de respectar l’horari d’inici i finalització, en cas contrari si supera el temps reservat es procedirà a fer un càrrec de 6€
Els preus i normes són vigents durant el calendari escolar

És obligatori ser soci/a del CE Mediterrani

S'hauran de posar en contacte amb el grup de dimarts, dijous i dissabtes per a poder jugar.
S'ha de ser soci/a del CE Mediterrani, anar a la pista i jugar. No cal reservar. T'has de portar la raqueta i la pilota de casa.
Per inscriure’t al nostre club pots fer-ho ONLINE o PRESENCIALMENT AL CLUB.
ONLINE 
PRESENCIAL
 • Has d’omplir el full de sol•licitud d’ingrés, portar una fotografia mida carnet, portar una fotocòpia del DNI/NIE/PASSAPORT, per fer les inscripcions amb quota familiar cal la fotocòpia del llibre de família o un document que justifiqui la unitat familiar, per als menors d’edat, és imprescindible l’autorització paterna, materna o tutelar, afegir el compte bancari i fer el pagament en efectiu o targeta.

la INSCRIPCIÓ: 110,45€, que inclou, els drets d’entrada, carnet, polsera d’activitats i assegurança (verifiqueu si hi ha alguna oferta en curs)
la quota d’adults (45,10€ 1r adult o 35,66€ parella del 1r adult) o la que et correspongui per l’edat, des de 0 anys.
els nens de 0 a 6 anys no paguen quota, però és imprescindible que hi hagi un tutor amb la quota familiar i només hauran d’abonar els drets d’entrada 
*Aquests preus són orientatius a mode d'explicació i poden estar desactualitzats, informeu-vos dels preus actuals. Per verificar els preus podeu trucar per telèfon o veure l'oferta a: https://www.somelmedi.com/inscripcio-online/


Una vegada t’hagis inscrit i abonat el primer pagament, el més següent pagaràs la quota mensual que et correspongui per l’edat.


La quota mensual et dóna dret a:
a. fer ús de les 2 instal•lacions, la del c/Begur 44 i la del  c/ Regent Mendieta 14 (tanca a l’agost)
b. fer ús de les piscines climatitzades d’ambdues instal•lacions: 1 de 50m exterior, 1 de 25m amb sostre retràctil, 1 de 25m i 2 de 12,5m.
c. amb la nova quota de grup familiar, podràs fer ús de totes les activitats dirigides excepte les que tenen suplement (marcades amb un asterisc*).
d. fer ús de la zona wellness/SPA AQUACEM  a la instal•lació de Josep Vallès del c/ Begur o a la sauna de l’altra instal•lació al c/ Regent Mendieta
e. fer ús de la zona de fitness: de CÀRDIO i MUSCULACIÓ on sempre trobaràs un tècnic disposat a guiar-te, ajudar-te i que si li demanes et farà una taula de treball i seguiment.
f. fer ús de les pistes d’esquaix/raquetbol (tots els socis majors de 15 anys tenen dret a 1 hora de lloguer de pista d’esquaix/raquetbol setmanal GRATUÏTA.  En el cas que vulguin jugar més temps verifica els preus ).
g. fer ús de la sala de tennis taula
h. descomptes especials per fer cursets de natació o d’altres activitats.


Amb aquesta quota de grup familiar pots fer totes les activitats dirigides excepte les que tenen suplement (taitxi, chikung, ioga, pilates, Funcionalfit i les d’aigua  (marcades amb un asterisc*)).
El suplement de les activitats dirigides és d'11,20€ al mes.


*Preu actualitzat 22.1.2019


A partir de 15 anys.*
* En el cas de tenir 14 anys també hi podran accedir sempre que presentin una autorització: hauran de portar fotocòpia del DNI i full autorització dels pares


A partir de 15 anys.*
* En el cas de tenir 14 anys també hi podran accedir sempre que presentin una autorització: hauran de portar fotocòpia del DNI i full autorització dels pares


Un cop t’hagis inscrit i abonat el que et correspongui, hauràs de portar la roba que necessitis per fer l’esport que vulguis, portar un cadenat o bé comprar-lo al club o bé llogar-te un armariet.
Si vas a piscina i aquesta és coberta és obligatori portar casquet de bany, el podràs comprar a les màquines de vending d’ambdues instal.lacions i/o a les nostres oficines.


Si ets un ex-soci/a que fa menys d’1 any que et vas donar de baixa, consulta les condicions per tornar-te a donar d’alta a recepció.

 • L’assegurança anual cobreix l’accident sofert dintre de les instal•lacions del club.
 • Es realitza el pagament a l’hora de realitzar l’alta d’associat/da i es renova automàticament cada any, en el rebut bancari del mes de gener.Llogar un armariet serveix per poder deixar les coses com el sabó, les sabatilles, les bambes, la tovallola, etc… amb un cadenat només ho pots fer puntualment mentres estiguis a la instal.lació, el cadenat que es quedi posat, durant la nit es trencarà i l’armariet es deixarà lliure.
Si el vols llogar primer hauràs de venir a l’atenció al soci i firmar el contracte de lloguer. Recorda que quan vinguis a demanar i firmar el contracte encara no podràs disposar de l’armariet ja que primer el revisarem per a què el trobis en bones condicions. Disposaràs de la clau en el plaç d’1 a 3 dies, i quan la vinguis a buscar hauràs de fer el primer pagament en efectiu. Els posteriors pagaments aniran carregats al compte bancari. El primer pagament va acompanyat d’una fiança que seran retornats una vegada es torni la clau.
Cadenat, tens l'opció de portar el teu propi cadenat o comprar-lo a la instal·lació. El que venem al club té les mides perfectes i va amb numeració per tal que no hagis d'estar sempre amb la clau amunt i avall. Els armariets amb cadenat s'han de buidar cada dia, si es deixa el cadenat posat, a la nit els treballadors el trencaran i el buidaran.

No. Has de ser soci o venir acompanyat d’un soci major de 18 anys i pagar l’entrada puntual.

Del 16 de setembre al 14 de juny:
 • A partir de 14 anys 11,50€
 • Nen/a fins a 13 anys 5,70€

A l'estiu del 15 de juny al 15 de setembre, els preus són diferents:
 • A partir de 8 anys 20,10€
 • Nen/a de 0 a 7 anys 10,90€


*preus actualitzats 22.1.2019
Per donar-se de baixa de soci/a del Club, s'ha de fer presencialment a la instal·lació abans del dia 25 del mes en curs i pel mes següent. 
Omplirà un imprès conforme es dona de baixa.
Un menor de 18 anys no es pot donar de baixa, haurà de venir per fer la baixa el pare/mare/tutor.
Un soci que es dóna de baixa, si es vol tornar a inscriure al club, no podrà gaudir de cap oferta fins passat 1 any de la baixa.

Us pot interessar:
Baixa temporal
Baixa per lesió, malaltia o operació
Si creus que pots acreditar un altre tipus de baixa, consulta-ho i estudiarem el teu cas.

Si es vol donar de baixa d'un curs o activitat, ho haurà de fer presencialment al Club i sempre abans del dia 20 del mes en curs i pel mes següent.

Disposem de diferents possibilitats de baixa temporal:

 • Per estudis fora de la província de Barcelona
 • Per feina fora de la província de Barcelona

Si compleixes algun d'aquests requisits, hauràs d'omplir l'imprès de baixa temporal que trobaràs a l'atenció al soci o en aquest enllaç. 

En el cas que sigui acceptada la petició, el 1r mes següent a la resposta donada per part del CE Mediterrani, es pagarà la mensualitat en la seva totatlitat per despeses de gestió i ja no podrà fer ús de les instal·lacions. 
A partir del 2n mes només se li carregarà al compte el concepte del fons de reserva.

Us pot interessar:

Baixa per lesió, malaltia o operació
Si creus que pots acreditar un altre tipus de baixa, consulta-ho i estudiarem el teu cas.

La baixa per lesió, operació o malaltia, és una excempció en la quota social.

Hauràs d'omplir a l'atenció al soci o desccarregant en aquest enllaç l'imprès de sol·licitut, exposant la teva petició i adjuntant els documents que ho acreditin. 

En el cas que sigui acceptada la petició, el 1r mes següent a la resposta donada per part del CE Mediterrani, es pagarà el 50% de la quota social. 

Us pot interessar:
Baixa temporal
Si creus que pots acreditar un altre tipus de baixa, consulta-ho i estudiarem el teu cas.

Si vols actualitzar les teves dades, pots fer-ho a l'atenció al soci o enviar un correu a cemediterrani@mediterrani1931.com 
La temperatura de les piscines sol estar entre 27 i 29 graus C.
Descarregueu els ESTATUTS del Club Esportiu Mediterrani

Descarregueu la REGLAMENTACIÓ COMPLEMENTÀRIA del Club Esportiu Mediterrani

https://www.somelmedi.com/faq/


El Club Esportiu Mediterrani tanca les seves instal·lacions:
· el dia de Nadal 25 de desembre 
· el dia d'any nou 1 de gener

La instal·lació de Regent Mendieta tanca 
· durant el mes d'agost
· el dia 26 de desembre
· el 6 de gener
· el 15 d'agost


La resta de dies que el club faci horaris especials aniran sortint a l'apartat d'horaris al web o tal com anirem anunciant a les nostres xarxes socials
El soci/a té sempre carrils a la seva disposició per al seu ús.
Les piscines es podran tancar quan:
· Hi hagi partits o competicions
· Algun esdeveniment puntual
· Factors climatològics que impedeixin arribar a la temperatura de comfort establerta o per motiu que la piscina no remunta la temperatura i es pot deixar el temps necessari fins arribar a la temperatura de comfort establerta.
· Moments puntuals que avisarem pels nostres mitjans (cartelleria, xarxes socials,... web: https://www.somelmedi.com/noticia/49/calendari-activitats-i-afectacions-installacions-piscines-/
· Durant la temporada d'hivern* la piscina exterior de 50 m. obre de 10 a 14 h i es pot tancar segons climatologia o per necessitars de la instal·lació.
*També és important que veieu els horaris dels serveis on podreu trobar els diferents horaris de les piscines (podeu anar a preguntes freqüents/horaris serveis)
Com a soci / sòcia del Club Esportiu Mediterrani, et regalem 2 invitacions cada any per a què portis a un amic, familiar, etc. a conèixer i a gaudir de les instal·lacions. Per tenir aquestes invitacions has de ser major d'edat i haver estat mínim un any ininterromput de soci/a del Club.

Per gaudir-ne només cal que vinguis a l'atenció al soci/a amb la teva persona convidada. 

Des del dia 1 de febrer de 2019, aquesta invitació també permet anar a un adult a la zona de SPA.