FAQ

A continuació podeu veure algunes de les preguntes més freqüents. Podeu utilitzar el buscador i si no trobeu la resposta podeu contactar amb nosaltres mitjançant l'àrea de contactar del club.
Tots els socis majors de 15 anys tenen dret a 1 hora de lloguer de pista d’esquaix setmanal GRATUÏTA.  
En el cas que vulguin jugar més temps els preus són els següents:
 • 30 minuts / pista: 1€
 • 1 hora / pista: 2€
 • Multitiquet de 10 sessions de 30 minuts : 10€ (els que tenen un multitiquet antic hauran de passar per recepció per realitzar l’actualització)
LLOGUER DE PILOTES I RAQUETES:
 • Raqueta de Raquetbol o Esquaix: 3, 20€
 • Pilota de Raquetbol o Esquaix 2€
Funcionament RESERVA DE PISTA:
S’haurà de reservar pista 24 hores abans
Les anul•lacions es podran realitzar fins  2 hores abans de l’inici, en cas d’anul•lacions reiterades no es podrà fer la reserva durant un temps.
En cas de no realitzar l’anul•lació, es farà el càrrec bancari del preu del lloguer.
Qualsevol informació que necessiteu, apropeu-vos al taulell d’atenció al soci

NORMATIVA
EL CONVIDAT PAGA ENTRADA PUNTUAL I A PART EL LLOGUER DE LA PISTA
S’ha de respectar l’horari d’inici i finalització, en cas contrari si supera el temps reservat es procedirà a fer un càrrec de 6€
Els preus i normes són vigents durant el calendari escolar

És obligatori ser soci/a del CE Mediterrani

S'hauran de posar en contacte amb el grup de dimarts, dijous i dissabtes per a poder jugar.
S'ha de ser soci/a del CE Mediterrani, anar a la pista i jugar. No cal reservar. T'has de portar la raqueta i la pilota de casa.
Per inscriure’t al nostre club pots fer-ho ONLINE o PRESENCIALMENT AL CLUB.
ONLINE 
PRESENCIAL
 • Has d’omplir el full de sol•licitud d’ingrés, portar una fotografia mida carnet, portar una fotocòpia del DNI/NIE/PASSAPORT, per fer les inscripcions amb quota familiar cal la fotocòpia del llibre de família o un document que justifiqui la unitat familiar, per als menors d’edat, és imprescindible l’autorització paterna, materna o tutelar, afegir el compte bancari i fer el pagament en efectiu o targeta.

la INSCRIPCIÓ: 110,45€, que inclou, els drets d’entrada, carnet, polsera d’activitats i assegurança (verifiqueu si hi ha alguna oferta en curs)
la quota d’adults (45,10€ 1r adult o 35,66€ parella del 1r adult) o la que et correspongui per l’edat, des de 0 anys.
els nens de 0 a 6 anys no paguen quota, però és imprescindible que hi hagi un tutor amb la quota familiar i només hauran d’abonar els drets d’entrada 
*Aquests preus són orientatius a mode d'explicació i poden estar desactualitzats, informeu-vos dels preus actuals. Per verificar els preus podeu trucar per telèfon o veure l'oferta a: https://www.somelmedi.com/inscripcio-online/


Una vegada t’hagis inscrit i abonat el primer pagament, el més següent pagaràs la quota mensual que et correspongui per l’edat.


La quota mensual et dóna dret a:
a. fer ús de les 2 instal•lacions, la del c/Begur 44 i la del  c/ Regent Mendieta 14 (tanca a l’agost)
b. fer ús de les piscines climatitzades d’ambdues instal•lacions: 1 de 50m exterior, 1 de 25m amb sostre retràctil, 1 de 25m i 2 de 12,5m.
c. amb la nova quota de grup familiar, podràs fer ús de totes les activitats dirigides excepte les que tenen suplement (marcades amb un asterisc*).
d. fer ús de la zona wellness/SPA AQUACEM  a la instal•lació de Josep Vallès del c/ Begur o a la sauna de l’altra instal•lació al c/ Regent Mendieta
e. fer ús de la zona de fitness: de CÀRDIO i MUSCULACIÓ on sempre trobaràs un tècnic disposat a guiar-te, ajudar-te i que si li demanes et farà una taula de treball i seguiment.
f. fer ús de les pistes d’esquaix/raquetbol (tots els socis majors de 15 anys tenen dret a 1 hora de lloguer de pista d’esquaix/raquetbol setmanal GRATUÏTA.  En el cas que vulguin jugar més temps verifica els preus ).
g. fer ús de la sala de tennis taula
h. descomptes especials per fer cursets de natació o d’altres activitats.


Amb aquesta quota de grup familiar pots fer totes les activitats dirigides excepte les que tenen suplement (taitxi, chikung, ioga, pilates, Funcionalfit i les d’aigua  (marcades amb un asterisc*)).
El suplement de les activitats dirigides és d'11,20€ al mes.


*Preu actualitzat 22.1.2019


A partir de 15 anys.*
* En el cas de tenir 14 anys també hi podran accedir sempre que presentin una autorització: hauran de portar fotocòpia del DNI i full autorització dels pares


A partir de 15 anys.*
* En el cas de tenir 14 anys també hi podran accedir sempre que presentin una autorització: hauran de portar fotocòpia del DNI i full autorització dels pares


Un cop t’hagis inscrit i abonat el que et correspongui, hauràs de portar la roba que necessitis per fer l’esport que vulguis, portar un cadenat o bé comprar-lo al club o bé llogar-te un armariet.
Si vas a piscina i aquesta és coberta és obligatori portar casquet de bany, el podràs comprar a les màquines de vending d’ambdues instal.lacions i/o a les nostres oficines.


Si ets un ex-soci/a que fa menys d’1 any que et vas donar de baixa, consulta les condicions per tornar-te a donar d’alta a recepció.

 • L’assegurança anual cobreix l’accident sofert dintre de les instal•lacions del club.
 • Es realitza el pagament a l’hora de realitzar l’alta d’associat/da i es renova automàticament cada any, en el rebut bancari del mes de gener.Llogar un armariet serveix per poder deixar les coses com el sabó, les sabatilles, les bambes, la tovallola, etc… amb un cadenat només ho pots fer puntualment mentres estiguis a la instal.lació, el cadenat que es quedi posat, durant la nit es trencarà i l’armariet es deixarà lliure.
Si el vols llogar primer hauràs de venir a l’atenció al soci i firmar el contracte de lloguer. Recorda que quan vinguis a demanar i firmar el contracte encara no podràs disposar de l’armariet ja que primer el revisarem per a què el trobis en bones condicions. Disposaràs de la clau en el plaç d’1 a 3 dies, i quan la vinguis a buscar hauràs de fer el primer pagament en efectiu. Els posteriors pagaments aniran carregats al compte bancari. El primer pagament va acompanyat d’una fiança que seran retornats una vegada es torni la clau.
Cadenat, tens l'opció de portar el teu propi cadenat o comprar-lo a la instal·lació. El que venem al club té les mides perfectes i va amb numeració per tal que no hagis d'estar sempre amb la clau amunt i avall. Els armariets amb cadenat s'han de buidar cada dia, si es deixa el cadenat posat, a la nit els treballadors el trencaran i el buidaran.

No. Has de ser soci o venir acompanyat d’un soci major de 18 anys i pagar l’entrada puntual.

Actualment per les mesures de la COVID19 no venem entrades puntuals fins a nou avís

Actualment per les mesures de la COVID19 no venem entrades puntuals fins a nou avís

Del 16 de setembre al 14 de juny:
 • A partir de 14 anys 11,60€
 • Nen/a fins a 13 anys 5,80€

A l'estiu del 15 de juny al 15 de setembre, els preus són diferents:
 • A partir de 8 anys 20,30€
 • Nen/a de 0 a 7 anys 11,00€

*preus actualitzats 01/03/2020


Per donar-se de baixa de soci/a del Club, s'ha de fer presencialment a la instal·lació abans del dia 25 del mes en curs i pel mes següent. 
Omplirà un imprès conforme es dona de baixa.
Un menor de 18 anys no es pot donar de baixa, haurà de venir per fer la baixa el pare/mare/tutor.
Un soci que es dóna de baixa, si es vol tornar a inscriure al club, no podrà gaudir de cap oferta fins passat 1 any de la baixa.

Us pot interessar:
Baixa temporal
Baixa per lesió, malaltia o operació
Si creus que pots acreditar un altre tipus de baixa, consulta-ho i estudiarem el teu cas.


_______________________________


Para darse de baja de socio/a de el Club, se tiene que hacer presencialmente en la instalación antes del día 25 del mes en curso y para el mes siguiente. 
Llenará un impreso conforme se da de baja.
Un menor de 18 años no se puede dar de baja, tendrá que venir para hacer la baja lo pare/madre/tutor.
Un socio que se da de baja, si se quiere volver a inscribir al club, no podrá disfrutar de ninguna oferta hasta pasado 1 año de la baja.

Os puede interesar:
Baja temporal
Baja por lesión, enfermedad u operación
Si crees que puedes acreditar otro tipo de baja, consúltalo y estudiaremos tu caso.


Si es vol donar de baixa d'un curs o activitat, ho haurà de fer presencialment al Club i sempre abans del dia 20 del mes en curs i pel mes següent.

Disposem de diferents possibilitats de baixa temporal:

 • Per estudis fora de la província de Barcelona
 • Per feina fora de la província de Barcelona

Si compleixes algun d'aquests requisits, hauràs d'omplir l'imprès de baixa temporal que trobaràs a l'atenció al soci o en aquest enllaç. 

En el cas que sigui acceptada la petició, el 1r mes següent a la resposta donada per part del CE Mediterrani, es pagarà la mensualitat en la seva totatlitat per despeses de gestió i ja no podrà fer ús de les instal·lacions. 
A partir del 2n mes només se li carregarà al compte el concepte del fons de reserva.

Us pot interessar:

Baixa per lesió, malaltia o operació
Si creus que pots acreditar un altre tipus de baixa, consulta-ho i estudiarem el teu cas.

La baixa per lesió, operació o malaltia, és una excempció en la quota social.

Hauràs d'omplir a l'atenció al soci o desccarregant en aquest enllaç l'imprès de sol·licitut, exposant la teva petició i adjuntant els documents que ho acreditin. 

En el cas que sigui acceptada la petició, el 1r mes següent a la resposta donada per part del CE Mediterrani, es pagarà el 50% de la quota social. 

Us pot interessar:
Baixa temporal
Si creus que pots acreditar un altre tipus de baixa, consulta-ho i estudiarem el teu cas.

Si vols actualitzar les teves dades, pots fer-ho a l'atenció al soci o enviar un correu a cemediterrani@mediterrani1931.com 
La temperatura de les piscines sol estar entre 27 i 29 graus C.
Descarregueu els ESTATUTS del Club Esportiu Mediterrani

Descarregueu la REGLAMENTACIÓ COMPLEMENTÀRIA del Club Esportiu Mediterrani

IMPORTANT: els serveis finalitzaran 45 minuts abans del tancament de la instal·lació.
Podeu descarregar els horaris i serveis d'ambdues instal·lacions
El Club Esportiu Mediterrani tanca les seves instal·lacions:
· el dia de Nadal 25 de desembre 
· el dia d'any nou 1 de gener

La instal·lació de Regent Mendieta tanca 
· durant el mes d'agost
· el dia 26 de desembre
· el 6 de gener
· el 15 d'agost


La resta de dies que el club faci horaris especials aniran sortint a l'apartat d'horaris al web o tal com anirem anunciant a les nostres xarxes socials
El soci/a té sempre carrils a la seva disposició per al seu ús.
Les piscines es podran tancar quan:
· Hi hagi partits o competicions
· Algun esdeveniment puntual
· Factors climatològics que impedeixin arribar a la temperatura de comfort establerta o per motiu que la piscina no remunta la temperatura i es pot deixar el temps necessari fins arribar a la temperatura de comfort establerta.
· Moments puntuals que avisarem pels nostres mitjans (cartelleria, xarxes socials,... web: https://www.somelmedi.com/noticia/49/calendari-activitats-i-afectacions-installacions-piscines-/
· Durant la temporada d'hivern* la piscina exterior de 50 m. obre de 10 a 14 h i es pot tancar segons climatologia o per necessitars de la instal·lació.
*També és important que veieu els horaris dels serveis on podreu trobar els diferents horaris de les piscines (podeu anar a preguntes freqüents/horaris serveis)
Actualment per les mesures de la COVID19 no es poden fer servir les invitacions fins a nou avís

Com a soci / sòcia del Club Esportiu Mediterrani, et regalem 2 invitacions cada any per a què portis a un amic, familiar, etc. a conèixer i a gaudir de les instal·lacions. Per tenir aquestes invitacions has de ser major d'edat i haver estat mínim un any ininterromput de soci/a del Club.

Per gaudir-ne només cal que vinguis a l'atenció al soci/a amb la teva persona convidada. 

Des del dia 1 de febrer de 2019, aquesta invitació també permet anar a un adult a la zona de SPA.

Perquè les quotes no van lligades en cap cas a l’ús de les instal·lacions. Motiu pel qual no es regulen pel codi de consum.

Són la base que sustenta totes les despeses del club, per tal de mantenir el projecte social i esportiu que desenvolupa la nostra entitat, del seu patrimoni i de les instal·lacions.

Així i tot, durant el mes de maig s’ha aplicat un 50% de descompte a la quota. I els socis/es que han volgut han pogut demanar fer el pagament del 100% de la quota per tal d’ajudar a l’Entitat.

Per la quota del mes de juny es continuarà amb el 50% de descompte a la quota, mesures a ratificar per l'Assemblea de socis/es.

Les famílies nombroses ja disposen d’una quota familiar i es podran ajornar en un 50% la quota durant el mes de maig.

Som un club privat sense cap finalitat lucrativa, no som un club privat per servei. Es prendran les decisions pertinents en l’Assemblea General de Socis.

Encara no podem saber quines són les condicions de reobertura del club, estem en contacte permanent amb les diferents institucions, i tot està subjecte a possibles canvis segons les indicacions i restriccions sanitàries i/o governamentals.

Una vegada es coneguin les condicions en les quals es pugui obrir el club, us comunicarem les fórmules o prioritats.

Som coneixedors que molts dels nostres socis/es entenen quin tipus d'entitat històrica som, i volen contribuir de manera solidària seguint pagant el 100% de la quota per tal d'ajudar a la viabilitat del Club.

La Junta Directiva no està al marge de tota aquesta situació que estem vivint i planteja que aquells que la vulguin continuar abonant, es posin en contacte amb nosaltres enviant un mail amb l’assumpte 100% QUOTA CEM a oriol@mediterrani1931.com  

En ser soci/a del CLUB ESPORTIU MEDITERRANI, entitat esportiva sense ànim de lucre i declarada d’utilitat pública, les quotes abonades són aportacions a fons perdut per contribuir al manteniment de l’entitat i reflecteixen l’adhesió a l’entitat i la pertinença al projecte que té com finalitat bàsica el foment, el desenvolupament i la pràctica  continuada de l’activitat física i esportiva, de diversos esports i especialment la natació.

Tanmateix el Club està acollit a la Llei 49/2002 de 23 de desembre de Règim Fiscal de les entitats sense ànim de lucre i dels incentius fiscals al mecenatge.

Si ets major d’edat, has estat inscrit al Club l’any 2019 i estàs interessat a rebre el certificat per poder gaudir d’un benefici fiscal, ens has d’enviar un correu a certificatrenda2019@mediterrani1931.com, indicant el teu nom i cognoms i número DNI. Rebràs la nostra resposta mitjançant l’enviament del certificat via Mail.

Després dels retards que hem patit per posar en marxa les obres, ja sigui pel retard ocasionat per l’obtenció de la Llicència d’Obres que no va arribar fins al desembre, per la posada en marxa del projecte i just quan ja hi estàvem treballant, per la parada obligatòria i més crítica a causa de la COVID 19. Cal dir que aquesta aturada per la pandèmia, va ser durant un temps en el qual no s’hi podia fer res, però que al moment que van donar la possibilitat de poder-hi treballar, els treballadors seguint en tot moment totes les mesures de seguretat, s’hi van posar, al mateix temps que havien de complir unes restriccions marcades pels estaments governamentals i que s’havien de complir, cosa que encara retardava més les obres.

Actualment estem avançant a molt bon ritme i la idea tal com ja va comunicar el President en la seva compareixença telemàtica, és que es pugui gaudir del club renovat aproximadament durant el mes de setembre, que si no s’obrís totalment es faria com a mínim de forma parcial.

Per guanyar aquest temps crucial per a finalitzar aquestes obres, i que inclús tal com estava l’estat per la pandèmia, no s’acabava de saber si podríem o no tornar a obrir, es va decidir tancar la instal·lació durant aquests mesos d’estiu, per no poder garantir unes correctes mesures higièniques, ja no només per les obres en sí, sinó pel que es marca actualment amb la COVID 19. Hem hagut de prendre aquesta decisió per avançar el més ràpidament possible a finalitzar quan abans millor l’obra, amb la màxima seguretat, i que farà que al tornar de l’estiu pugueu gaudir d’una nova instal·lació. Us demanem la màxima comprensió.

 

ARMARIETS

Pel que fa a les pertinences que els socis/es tingueu als armariets  haureu de contactar per mail a armarietregente@mediterrani1931.com per demanar hora i us contestarem en la major brevetat possible de com haureu de retirar-les.

Heu d’escollir dia i hora, (les places són limitades), si no hi ha plaça ens posarem en contacte amb el soci/a per tal d’oferir-li un altre horari i dia.

Dies i hores:

• Dimarts 7/7/20 

 1. de 10 a 11 h
 2. de 17 a 18 h

• Dijous 9/7/20 

 1. de 9 a 10 h
 2. de 18 a 19 h

• Dimarts 14/7/20 

 1. de 10 a 11 h
 2. de 17 a 18 h

• Dijous 16/7/20 

 1. de 9 a 10 h
 2. de 18 a 19 h

Estem renovant la piscina exterior de 50 m que era una actuació prioritària.

·         S’ha buidat i s’ha procedit a canviar el “liner” de la piscina, que és el revestiment que permet la impermeabilització de l’estructura perquè estava al final de la seva vida útil.

·         Ampliem el nombre d’escales per a la piscina exterior.

·         S’han instal·lat noves mantes tèrmiques motoritzades a la piscina exterior, que ajudarà a mantenir la temperatura de l’aigua, i per tant, a estalviar en el consum tèrmic i en l’optimització de les tasques dels nostres treballadors/es.

La piscina de 25 m també s’ha buidat i s’han fet diferents actuacions

·         neteja en profunditat

·         substitució de rajoles

·         reforç de la borada

El vas de l’Aquacem s’ha buidat per realitzar les tasques de neteja profunda.

S’està pintant la sala de fitness de Josep Vallès.

Continuen les obres de Regente Mendieta.

Estem treballant en la millora del manteniment de l’espai dels vestidors amb actuacions sobre els armariets i els polsadors de les dutxes.

 

 Et volem comunicar que en ser soci/a del CLUB ESPORTIU MEDITERRANIentitat esportiva sense ànim de lucre i declarada d’utilitat pública, les quotes abonades són aportacions a fons perdut per contribuir al manteniment de l’entitat i reflecteixen l’adhesió a l’entitat i la pertinença al projecte que té com finalitat bàsica el foment, el desenvolupament i la pràctica  continuada de l’activitat física i esportiva, de diversos esports i especialment la natació. 

Tanmateix el Club està acollit a la Llei 49/2002 de 23 de desembre de Règim Fiscal de les entitats sense ànim de lucre i dels incentius fiscals al mecenatge

Si ets major d’edat, has estat inscrit al Club l’any 2019 i estàs interessat a rebre el certificat per poder gaudir d’un benefici fiscal, ens has d’enviar un correu a certificatrenda2019@mediterrani1931.comindicant el teu nom i cognoms i número DNI

Rebràs la nostra resposta mitjançant l’enviament del certificat via Mail.

_________________________________________________

 Te queremos comunicar que al ser socio/a de el CLUB ESPORTIU MEDITERRANIentidad deportiva sin ánimo de lucro y declarada de utilidad pública, las cuotas abonadas son aportaciones a fondo perdido para contribuir al mantenimiento de la entidad y reflejan la adhesión a la entidad y la pertenencia al proyecto que tiene como finalidad básica el fomento, el desarrollo y la práctica continuada de la actividad física y deportiva, de varios deportes y especialmente la natación.

Así como el Club está acogido a la Ley 49/2002 de 23 de diciembre de Régimen Fiscal de las entidades sin ánimo de lucro y de los incentivos fiscales al mecenazgo.

Si eres mayor de edad, has sido inscrito al Club en 2019 y estás interesado a recibir el certificado para poder disfrutar de un beneficio fiscal, nos tienes que enviar un correo a certificatrenda2019@mediterrani1931.com, indicando tu nombre y apellidos y número DNI.

Recibirás nuestra respuesta mediante el envío del certificado vía Mail.

Et volem comunicar que en ser soci/a del CLUB ESPORTIU MEDITERRANIentitat esportiva sense ànim de lucre i declarada d’utilitat pública, les quotes abonades són aportacions a fons perdut per contribuir al manteniment de l’entitat i reflecteixen l’adhesió a l’entitat i la pertinença al projecte que té com finalitat bàsica el foment, el desenvolupament i la pràctica  continuada de l’activitat física i esportiva, de diversos esports i especialment la natació. 

Tanmateix el Club està acollit a la Llei 49/2002 de 23 de desembre de Règim Fiscal de les entitats sense ànim de lucre i dels incentius fiscals al mecenatge

Si ets major d’edat, has estat inscrit al Club durant l’any en curs i estàs interessat a rebre el certificat per poder gaudir d’un benefici fiscal, ens has d’enviar un correu  a (encara no el tenim fins la'ny que ve 2020), indicant el teu nom i cognoms i número DNI

Rebràs la nostra resposta mitjançant l’enviament del certificat via Mail.

_________________________________________________

 Te queremos comunicar que al ser socio/a de el CLUB ESPORTIU MEDITERRANIentidad deportiva sin ánimo de lucro y declarada de utilidad pública, las cuotas abonadas son aportaciones a fondo perdido para contribuir al mantenimiento de la entidad y reflejan la adhesión a la entidad y la pertenencia al proyecto que tiene como finalidad básica el fomento, el desarrollo y la práctica continuada de la actividad física y deportiva, de varios deportes y especialmente la natación.

Así como el Club está acogido a la Ley 49/2002 de 23 de diciembre de Régimen Fiscal de las entidades sin ánimo de lucro y de los incentivos fiscales al mecenazgo.

Si eres mayor de edad, has sido inscrito al Club durante el año en curso y estás interesado a recibir el certificado para poder disfrutar de un beneficio fiscal, nos tienes que enviar un correo a (aún no tenemos el correo hasta el 2020), indicando tu nombre y apellidos y número DNI.

Recibirás nuestra respuesta mediante el envío del certificado vía Mail.

Per poder accedir al club, sigui per quina sigui la necessitat, sempre haurà de ser per cita prèvia. Amb carnet de soci/a i la reserva si l'has fet per l'App. 
Per realitzar aquesta cita prèvia o reserva  disposareu de 3 formes per fer-ho:
· Per telèfon al 934315855
· Per l'App Trainingym amb 48 h d'antelació (si no teniu les credencials demaneu-les  a atenció al soci)
oNomés es podran fer reserves per a cada usuari
oReserves només disponibles amb 48 hores d’antelació
oEs pot reservar 1 h a cada espai que hi hagi disponible, però només d’1 h en el mateix espai. (Ex: 1h a P 25, 1 h a fitness, 1h a P 12,5...)
oL’horari d’entrada és el demanat i confirmat a la reserva. 

Tant l'App com al telèfon disposen de diferents places assignades
Per poder fer ús de l'aplicació, heu de demanar l'usuari i clau a l'atenció al soci, recordar-vos que a l'aplicació es podrà reservar 48 hores abans.

Les reserves sempre seran hores senceres de 9 a 10, de 16 a 17 h... mai de 7.15 a 8.15...
Si vols reservar per l'App sempre amb 48 h d'antelació, abans no es podrà, i no es pot reservar tota la setmana. 
· Quan posi "no disponible" vol dir que encara no s'ha obert aquell tram horari per a reservar, 
· si posa "reservar ya" vol dir que pots reservar 
· si posa "sin plaza online" és que ja està ple online (pot ser que per l'opció reserva per telèfon o mail no)...
Es pot reservar 1 h per espai i dia. Exemple: 1h Piscina de 25, 1 h fitness i 1 h piscina 12,5... Mai podràs reservar 2 h p 25 m..
El codi QR serveix per verificar la reserva.


Teniu a la vostra disposició aquest enllaç explicatiu de com funciona:

Després dels retards que hem patit per posar en marxa les obres, ja sigui pel retard ocasionat per l’obtenció de la Llicència d’Obres que no va arribar fins al desembre, per la posada en marxa del projecte i just quan ja hi estàvem treballant, per la parada obligatòria i més crítica a causa de la COVID 19. Cal dir que aquesta aturada per la pandèmia, va ser durant un temps en el qual no s’hi podia fer res, però que al moment que van donar la possibilitat de poder-hi treballar, els treballadors seguint en tot moment totes les mesures de seguretat, s’hi van posar, al mateix temps que havien de complir unes restriccions marcades pels estaments governamentals i que s’havien de complir, cosa que encara retardava més les obres.

Actualment estem avançant a molt bon ritme i la idea tal com ja va comunicar el President en la seva compareixença telemàtica, és que es pugui gaudir del club renovat aproximadament durant el mes de setembre, que si no s’obrís totalment es faria com a mínim de forma parcial.

Per guanyar aquest temps crucial per a finalitzar aquestes obres, i que inclús tal com estava l’estat per la pandèmia, no s’acabava de saber si podríem o no tornar a obrir, es va decidir tancar la instal·lació durant aquests mesos d’estiu, per no poder garantir unes correctes mesures higièniques, ja no només per les obres en sí, sinó pel que es marca actualment amb la COVID 19. Hem hagut de prendre aquesta decisió per avançar el més ràpidament possible a finalitzar quan abans millor l’obra, amb la màxima seguretat, i que farà que al tornar de l’estiu pugueu gaudir d’una nova instal·lació. Us demanem la màxima comprensió.

 


No estarà habilitat encara, durant la pròxima fase s’habilitaran els vasos i l’hidromassatge i finalment la sauna i els banys de vapor. Es rebrà la informació pertinent.

S’activaran en el moment de la reobertura si hi ha la possibilitat.

 • envieu un mail a entrenamentpersonal@mediterrani1931.com

Si t'has donat d'alta o has reactivat el teu abonament, l'actualització a l'APP es realitzarà durant la nit i a l'endemà disposareu de les vostres credencials per fer ús de l'aplicació.

Si no és així poseu-vos en contacte amb atenció al soci per telèfon al 934315855

Us fem arribar el protocol COVID19 dels cursets de natació.

Es tracta d'un resum, però a piscina podreu trobar el document ampliat (demaneu-lo als tècnics de natació).

 • Fins a l’entrega dels alumnes per començar el curset, els responsables seran els acompanyants dels alumnes.
 • Normatives de vestuaris:
  • Ús obligatori de màscara per adults i majors de 6 anys.
  • Ús recomanable a menors de 6 anys.
  • Manteniment de la distància d'1,5 m. sempre que es pugui, sobretot si no tenim la distància de seguretat garantida.
 • Un cop a zona prèvia a piscina 25 m (al distribuïdor), els nostres socorristes els hi prendran la temperatura corporal, amb pistola de distància. Prendran nota i assistència.
 • En cas de superar els 37,2 graus li farem la prova una segona vegada, si persisteix a 37,3 o més l’alumne no podrà realitzar el curset, i haurà de quedar-se amb la família/acompanyant/tutor/responsable.
 • Un cop realitzat aquest protocol de temperatura, els alumnes han d’esperar que els tècnics els recullin. No podem fer passar els alumnes sense que el tècnic l’hagi vingut a buscar.
 • Haureu de fer entrega del full de declaració d’acceptació  de condicions, que rebreu per mail, o en mà qui així ens ho demani.
 • Aquesta possible pèrdua de temps, serà recuperada al final de la classe.

Disculpeu les molèsties, sobretot aquests primers dies, després tot serà més ràpid i fàcil.

 • Si durant el curset, algun alumne presenta símptomes dels indicats com a possibles COVID19, aquest serà aïllat del grup i es procedirà a informar a la família, i aquesta l’ha de venir a buscar en el menor temps possible i dirigir-se al seu centre mèdic. Podrà retornar a l’activitat amb prèvia presentació del certificat mèdic negatiu de COVID19.

 

 

Cordialment,

Coordinació d'activitats aquàtiques 

Club Esportiu Mediterrani