Club Esportiu Mediterrani

Estrella Damm, patrocinador del CE Mediterrani

Estrella Damm, col·labora amb el Club Esportiu Mediterrani com a Spònsor oficial plata i participa en diferents esdeveniments de l’Entitat. És la beguda oficial del Club (Damm – Veri).  

El vincle Damm i l’esport es remunta als inicis de la companyia. Actualment, i després de més de 144 anys d’història, la presència de Damm al món de l’esport no coneix límits, i la companyia continua compromesa en accions i esdeveniments tant nacionals com internacionals.

Estrella Damm, duu a terme una estratègia de sostenibilitat des de fa diversos anys per reduir el seu impacte ambiental a través de diferents iniciatives.
A finals d’aquest mes de juliol, començarà a substituir les anelles de plàstic de les seves llaunes per unes altres de cartró 100% biodegradable, acabant completament amb elles al desembre d’aquest mateix any.
Aquest és el missatge de l’“Acte III – Compromís”, la nova campanya Mediterràniament que recull el testimoni de l’estiu passat, amb l’objectiu de conscienciar a la societat sobre la necessitat de protegir el mar Mediterrani: youtu.be/A9HW3YlR1EI

MÉS CAMPANYES:

WEB: