Club Esportiu Mediterrani

Estrella Damm, la nova campanya estiu 2022

Barcelona, 27 de juny de 2022.− “El temps que ens ha tocat viure és la meva vida, i ara sé com la vull viure”. Aquest és el leitmotiv d’ “Aquí, ara i així”, la nova campanya d’Estrella Damm que convida, un any més, a gaudir de l’estiu, de les històries fortuïtes i dels plaers propis d’aquesta època de l’any. En definitiva, de viure el present, l’ara i l’aquí, sense pensar en el passat o en el que vindrà.

“Aquí, ara i així” narra la història de l’Èric, un jove forner que decideix emprendre un viatge d’autodescobriment, de noves coneixences −a la vegada que en recuperarà d’antigues− i en el qual s’atrevirà a viure experiències que mai hagués pensat. Tota una declaració d’intencions que transcorrerà damunt d’una bicicleta entre ports de muntanya −passant per indrets reconeguts del nostre paisatge com el Congost de Montrebei, la Vall d’en Bas o l’Empordà, entre d’altres−, fins arribar al Cap de Creus, destí final del seu viatge.

“Aquí, ara i així” és una idea original d’Oriol Villar realitzada per Nacho Gayán, i és també el nom de la banda sonora de la peça. Escrita per Rigoberta Bandini −qui ja va composar i interpretar “Aviam què passa”, el tema de la campanya de 2021−, està interpretada per Santi Balmes −que tornar a posar-hi la seva veu, tal com va fer a “Una altra manera de viure” (2019)− i Clara Viñals (Renaldo & Clara). El tema ja està disponible a plataformes musicals com Spotify, Apple Music, YouTube Music, Amazon Music o Tidal, entre d’altres.

Estrella Damm, patrocinador del CE Mediterrani

Estrella Damm, col·labora amb el Club Esportiu Mediterrani com a Spònsor oficial plata i participa en diferents esdeveniments de l’Entitat. És la beguda oficial del Club (Damm – Veri).  

El vincle Damm i l’esport es remunta als inicis de la companyia. Actualment, i després de més de 144 anys d’història, la presència de Damm al món de l’esport no coneix límits, i la companyia continua compromesa en accions i esdeveniments tant nacionals com internacionals.

Estrella Damm, duu a terme una estratègia de sostenibilitat des de fa diversos anys per reduir el seu impacte ambiental a través de diferents iniciatives.
A finals d’aquest mes de juliol, començarà a substituir les anelles de plàstic de les seves llaunes per unes altres de cartró 100% biodegradable, acabant completament amb elles al desembre d’aquest mateix any.
Aquest és el missatge de l’“Acte III – Compromís”, la nova campanya Mediterràniament que recull el testimoni de l’estiu passat, amb l’objectiu de conscienciar a la societat sobre la necessitat de protegir el mar Mediterrani: youtu.be/A9HW3YlR1EI

MÉS CAMPANYES:

WEB:

La nova campanya d’Estrella Damm ja es pot veure a www.estrelladamm.com.

I a les diferents Xarxes Socials: 

INSTAGRAM
TWITTER
FACEBOOK