Club Esportiu Mediterrani

CELDER

Partner comerç del Club Esportiu Mediterrani. 

CELDER

Celder, una empresa líder en el sector de la higiene professional amb més de 30 anys d’experiència en el mercat. Ens dediquem a la distribució d’una àmplia gamma de productes especialitzats per a la higiene Professional en diversos sectors, incloent-hi indústries, gimnasos, entorns sanitaris, col·lectivitats, empreses de neteja i entitats públiques.

El nostre catàleg abasta des d’articles de cel·lulosa com a bobines de paper secamanos fins a productes químics com fregasuelos i desinfectants de tota mena i per a qualsevol superfície, així com una varietat de complements indispensables per a qualsevol empresa. En resum, qualsevol material relacionat amb la higiene professional que la seva empresa pugui necessitar, ho podem tenir disponible.

Actualment, el nostre equip està compost per 12 persones altament capacitades i compromeses amb oferir la més alta qualitat de servei als nostres clients. A més, aquest any 2024 tenim previst incorporar a 2-3 nous treballadors per a poder continuar brindant el mateix nivell d’excel·lència en els nostres serveis.

En Celder, ens enorgulleix poder aconsellar i ajudar amb les necessitats d’higiene dels nostres clients i establir relacions duradores basades en la confiança i la qualitat. Estem segurs que la nostra experiència i dedicació poden contribuir significativament a l’èxit i benestar de la seva empresa i dels seus clients.

Quedem a la seva disposició per a qualsevol consulta o sol·licitud d’informació addicional. No dubti a posar-se en contacte amb nosaltres per a conèixer més sobre com podem col·laborar per a millorar la higiene en el seu entorn.

WEB:

Contacte mail:

Telèfon:

  • 937192505 / 626514744 (només whatsapp)