Club Esportiu Mediterrani

BEST PROTEIN

ALLIANCE VENDING és el Partner comerç del Club Esportiu Mediterrani que col·labora amb:

BEST PROTEIN

Som una empresa de nutrició esportiva amb 30 anys d’experiència en el sector. La nostra constant labor d’R+D ens permet oferir un extens catàleg de suplements esportius de la màxima qualitat, que cobreix totes les necessitats nutricionals associades a la pràctica de qualsevol mena d’esport. A més, els nostres productes destaquen especialment pel seu gran sabor i excel·lent dissolució.

Comptem amb un ampli assortiment de proteïnes, gainers, carbohidrats, aminoàcids, BCAAs, EAAs, pre entrenaments, creatina, recuperadors, barretes i snacks proteics o energètics, begudes isotòniques i gels. A més, disposem d’una àmplia gamma de cremadors i diürètics per a afavorir l’aprimament i definició de manera adequada, així com una gamma especial per a la cura de la salut amb productes estrella com el col·lagen, probiòtics, antioxidants, productes de fitoteràpia, suplements per a millorar la qualitat del somni, vitamines, minerals i molt més.
Seleccionem acuradament les matèries primeres per a oferir un producte d’òptimes qualitats que sigui l’aliat perfecte del teu entrenament. A més, els nostres experts confereixen un toc propi a tots els suplements amb la combinació ideal dels millors ingredients per a cada propòsit.

Com a col·laboradors oficials del Club Esportiu Mediterrani, tenim una promoció exclusiva per a socis i sòcies CEM, per la qual cosa podràs beneficiar-te d’un descompte especial en les teves compres en la nostra web:

www.bestprotein.com

Abans de res, oferim productes amb garantia de seguretat i confiança. Els nostres suplements estan formulats sota estricte compliment de la normativa i reglaments vigents, tant de l’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN), com de l’Autoritat Europea de Seguretat Alimentària (EFSA), així com garantim l’ocupació únicament de matèries primeres de primera qualitat.

No esperis més i acompanya el teu entrenament amb la millor nutrició esportiva!

Complir amb els teus objectius

Si el que cerques és guanyar massa muscular, t’oferim la més alta qualitat en proteïnes. Volem elevar el teu nivell de força i definir el teu cos, i així notar ràpids resultats durant el teu entrenament.

Si el que cerques és salut i benestar tot suplement vitamínic és ideal. Acabaràs amb l’estrès post-entreno, elevarem el teu nivell d’energia i t’ajudarem a estar en correctes condicions saludables.

Si el que cerques és aconseguir una major resistència a l’hora de practicar el teu esport favorit, disposem de suplements en pols i gels energètics per a cobrir aquestes necessitats. Ideal per a aficionats al gimnàs, als esports d’equip, a ciclistes i triatletes.

Si el que cerques és dieta i pèrdua de pes disposem de tota mena de productes, tant per a reduir massa magra com per a millorar el teu metabolisme. Fes-te amb la nostra gamma baixa en calories, així com els nostres suplements per a baixar pes.

En BESTPROTEIN desitgem que compleixis els teus propòsits. Per a això, has de tenir en compte que tot entrenament ha de complementar-se amb una correcta dieta. Una bona dieta et permetrà arribar pel cap alt, d’aquí ve que els nostres productes t’ajudin tant a aconseguir el millor rendiment esportiu perquè puguis donar el millor de tu i complir tot el que et proposis. Sé el millor i sobrepassa els teus límits amb BESTPROTEIN.

#Exceedyourlimitis  #BetheBEST 

Vols conèixer més sobre tot el que et podem oferir?

  • Contacta’ns 
  • Preus especials per als socis i sòcies del Club Esportiu Mediterrani!

WEB:

REGISTRA’T AQUÍ: