Club Esportiu Mediterrani

Tancament parcial

Tancament parcial de les Instal·lacions del Club Esportiu Mediterrani a partir de dilluns 20 de juliol i fins a nou avís (execepte casals d’estiu i piscines exteriors de 12,5m, 25m i 50m).

Lamentem comunicar-vos que d’acord amb el Decret Llei 27/2020, de 13 de juliol, de modificació de la Llei 18/2009, de 22 d’octubre, de salut pública, i adopció de mesures urgents per fer front al risc de nous brots de la COVID-19 la Generalitat de Catalunya estableix que gimnasos, poliesportius i complexos esportius tant públics com privats tindran que romandre tancats al públic per garantir la seguretat de la població a excepció de Casals d’estiu i Piscines descobertes. Activitats dirigides en sec i Sala de Fitness queden tancades fins a nou avís.

Per ara no podem donar-vos dates aproximades de l’obertura completa. Us anirem informant tant per mail com per xarxes socials.

Des del Club hem cursat sol-licituds tant a l’Ajuntament de Barcelona com a la Generalitat de Catalunya per a poder obrir amb normalitat el més aviat possible.

Aquesta mesura està subjecta a les indicacions que en cada moment emetin les autoritats pertinents.

Estem convençuts que enteneu la situació i us agraïm profundament als socis/es, esportistes i treballadors/es la paciència i bona disposició que heu demostrat tenir en tot moment.

Pel CE Mediterrani la salut i el benestar de tots vosaltres i els nostres treballadors és la nostra prioritat.

**Aquest comunicat es pot veure alterat en funció de l’evolució dels esdeveniments i del canvi de recomanacions de les administracions.

| ELS NOSTRES PARTNERS