ESCOLA NATACIÓ


ESCOLA DE NATACIÓ I ALETES

Experts en el medi aquàtic - més que una escola
A l'escola de natació i natació amb aletes del Club Esportiu Mediterrani treballarem des de les primeres etapes en la formació com a persones i com a esportistes.

Es treballa el control i domini en el medi aquàtic fins a assolir nous reptes i objectius per a crèixer en valors esportius, d'equip i tècnics, adaptant cada fase a l'edat i nivell de cada alumne.

Es creen diferents grups depenent de l'edat i el nivell començant des dels 6 anys.

Actualment els tècnics de l'escola són l'Anna Sicilia i el Carlos Rivera.

Què és la natació amb aletes?

La natació amb aletes és una disciplina esportiva que es practica a nivell mundial des de fa moltes dècades, els seus origens són cap allà els anys 60, quan a l’antiga Unió Soviètica es creà l’anomenada “monoaleta”.

Aquest artefacte proporcionava als bussejadors un major desplaçament i velocitat per sota l’aigua i va ser utilitzat pels submarinistes soviètics amb fins bèlics a la guerra freda.

A Catalunya l’origen es remunta a mitjans dels anys 60, el 1r campionat de Catalunya és de l’any 67 i el 1r Campionat d’Espanya es va celebrar l’any 68 a Catalunya.

Esport que pertany a la Federació d’Activitats Subaquàtiques. Cada any hi ha més practicants arreu del món, actualment consta de 23 països Federats. Consta d’una monoaleta de fibre de vidre que ajuda a millorar la velocitat fins a un 60% respecte als nadadors.

Tens algun dubte? Parlem?

A causa del COVID-19 si voleu contactar amb nosaltres, podeu enviar-nos un correu directament a cemediterrani@mediterrani1931.com i us atendrem tan aviat com sigui possible.

Us agraïm profundament la magnífica disposició i la vostra comprensió. Estem davant una situació excepcional que requereix la col·laboració de tots i totes.

Gràcies per la vostra col·laboració

Veure comunicat oficial