Club Esportiu Mediterrani

No coneixes Regent Mendieta?

la instal·lació totalment reformada del Club Esportiu Mediterrani?

El Club Esportiu Mediterrani és una entitat esportiva que disposa de dues instal·lacions la que està pel barri de Sants-Montjuïch i la que està al barri de Les Corts per sota del Camp Nou i a tocar de L’Hospitalet.

Regent Mendieta fa molt poc que ha estat totalment reformada i ara ofereix nous equipaments esportius:

OFERTA D’INSCRIPCIÓ ESPECIAL 

Ara amb aquesta promoció gaudeix d’un preu especial d’inscripció individual de 60€ i de 110 € per una inscripció de parella

No tornes a pagar quota mensual fins l’1 d’abril de 2022

 

Per fer la inscripció hauràs d’anar personalment a la instal·lació.

 

Ser soci/sòcia et dóna dret a: 

2 instal·lacions, Josep Vallès i la totalment reformada instal·lació de Regent Mendieta, 5 piscines climatitzades (1 exterior de 50 m), una zona de spa amb banyeres d’hidromassatge, piscina amb dolls d’aigua, saunes seques, de vapor i d’haloteràpia (de sal), cabina de gel que ajuda a aprimar i modelar la figura. Després d’una sessió de peses ajuda a la tonificació i recuperació del múscul disminuint les possibilitats de lesions, hidroteràpia, cromoteràpia, més de 700 m quadrats de sales cardiovascular, pes lliure i tonificació, amb les últimes cintes, el·líptiques, bicis d’última generació amb internet, TV, més de 200 activitats dirigides setmanals amb classes virtuals i amb monitor a la sala de BiciCEM amb les últimes bicis del mercat, espai funcional, esquaix, raquetbol, tennis taula, secció d’atletisme per practicar el running, triatló, preus especials a tots els cursets. Tot per un preu mensual de 48,28€ els 7 dies de la setmana, sense franges horàries. 12.000 m quadrats al Districte de Sants-Montjuïc i al Districte de les Corts. I si t’inscrius amb la teva parella* entre els dos només pagueu 86,46€ al mes.