CLUB ACEDYR

Asociación de Clubes y Entidades Deportivas y Recreativas

Els/les socis/es del CE Mediterrani poden beneficiar-se de formar part d'una àmplia xarxa d'entitats gràcies al passaport ACEDYR, que cada vegada té major acceptació i ús. Aquest servei permet que, els socis del club, mitjançant un adhesiu-passaport, puguin accedir als centres esportius integrats en ACEDYR i que en l'actualitat conformen més de trenta clubs repartits per tota la geografia espanyola.

Per poder fer ús de les instal·lacions d'altres clubs adherits al conveni ACEDYR, l'única condició que s'exigeix és que el club d'origen i el receptor pertanyin a diferents províncies i que els separi una distància mínima de 80 quilòmetres.

Així mateix el conveni permet fer ús de les instal·lacions durant un temps màxim de quinze dies consecutius, o bé trenta dies alterns a l'any. Així doncs, quan viatgin per treball o gaudeixin de les seves vacances, podran seguir practicant esport amb els mateixos drets d'ús que els membres del club amfitrió.

Els socis del Club que estiguin interessats a sol·licitar el passaport ACEDYR solament han de dirigir-se a l'atenció al soci del club i li faran el lliurament de l'adhesiu corresponent al club de l'any en curs.

Contacta amb nosaltres!