Desactivar Loader

NOVETATS DIRIGIDES I FITNESS - UPTIVO CLUB i SMALL GROUP

NOVETATS DIRIGIDES I FITNESS - UPTIVO CLUB i SMALL GROUP

MASTERCLASS PRESENTACIÓ UPTIVO CLUB: 25 DE MARÇ A LES 19.45 HUPTIVO CLUB :

És un sistema de monitoratge de l'entrenament físic, per a les activitats en grup.

Gràcies a la visualització en temps real de paràmetres com la freqüència cardíaca, nombre de pulsacions, intensitats i esforç de l'exercici, temps de recuperació, consum de calories, aconsegueix que la rutina d'exercicis, tant de força com cardiovascular, plantejada pel tècnic, és realitzen d'una manera més real, efectiva, saludable i personalitzada per a cadascun dels participants, segons el seu estat físic.

El sistema UPTIVO permet que aconseguim els nostres objectius d'una manera més ràpida, segura i eficaç, gràcies a l'entrenament físic per zones de freqüència cardíaca.

Aquest sistema és aplicable a qualsevol classe d'activitat física grupal: classes de ball, tonificació, pump, step, hiit, kontact, etc.

En el Club començarem a utilitzar aquest sistema visual en totes les activitats de la sala FuncionalCem: FUNCIONALFIT, SUSPENSIÓ I BODYFIT (TOTALFUNCIONAL), donant-li un valor afegit a les activitats funcionals.

Únicament necessites portar un pulsòmetre. Si no el tens, el Club aportarà pulsòmetres de préstec.

PREPARA'T PER A UN NOU NIVELL DE L'ENTRENAMENT ESPORTIU

A PARTIR DE l'11 DE MARÇ A LA SALA FUNCIONALCEM


QUE ÉS EL SGT (SMALL GROUP TRAINING)?

El SGT, és l'última tendència en entrenament grupal, que permet entrenar a un grup reduït de persones, que busquen els mateixos objectius, nivell d'intensitat o estat físic.

En ser grups reduïts, de 4 a10 persones, permet a l'entrenador, organitzar i preparar de manera més detallada i específica la rutina d'entrenament i dedicar una major atenció a cadascun dels participants (a diferència de les classes col·lectives de gran afluència).

En el Club, començarem presentant aquest concepte i sistema d'entrenament SMALL GROUP, en forma de sessions obertes a tots els socis en dos formats.

Sessió SMALL GROUP ABD: Abdominals (entrenament de la zona abdominal i core)

Sessió SMALL GROUP ST: Estiraments (entrenament de l'elongació i flexibilitat muscular)

Aquestes classes de grups reduïts, tenen un aforament màxim de 8 persones i una durada de 20 minuts. Es realitzaran dins de la sala de fitness, dirigides i supervisades per un tècnic de fitness.

A partir de l'11 de març, finalitza la teva rutina de fitness o classe col·lectiva amb una sessió de 20 minuts d'abdominals o estiraments, en grups reduïts.

Perquè entrenar sol?

Consulta els horaris, t'esperem!


Comparteix-ho:

Tags: