Desactivar Loader

Torneig Rocket League

Torneig Rocket League

Pròxim torneig d'Asobu esports experience.

Rocket League, un videojoc que combina el futbol amb els vehicles. Molt famós i jugat entre els joves, aquest multijugador d’estil arcade té uns controls fàcils i una competició molt fluida. 

Des de fa un parell de setmanes que és gratuït, però porten 5 anys en el mercat creixent en el sector dels eSports. Els club espanyols més coneguts i amb major repercussió europea són el FC Barcelona i el RCD Espanyol.

La comunitat de Rocket League va respondre i unificar perquè aquest esdeveniment es realitzi ja que serà un torneig amb la fase classificatòria online + la fase final presencial, a les nostres properes instal·lacions.

Places disponibles: 16 equips
Mode: 3 vs 3
Plantilles de 5 jugadors com a màxim


Classificació Online
o 26/10 al 13/11
o Partits de dilluns a divendres
o 2 grups de 8 equips 
o 7 jornades a BO3
Final Presencial
o 21 i 22/11
o Dissabte i diumenge
o Es classifiquen els 4 primers de cada grup
o Eliminatòries a BO5/BO7

Inscripcions: 40,00€ per equip

Premis:
1. 380€
2. 180€
3. 80€Inscripcions Obertes - Divendres 09/10

- El joc és gratuït? 

Sí. Des de fa un parell de setmanes que és gratuït, però porten 5 anys en el mercat creixent en el sector dels eSports. Els club espanyols més coneguts i amb major repercussió europea són el FC Barcelona i el RCD Espanyol.

- La gent nova a aquest joc pot participar? 

No hem limitat els rangs ni els nivells de participació. Només es demana que s’hagi complert el mínim de partits per disputar competitius.
- Com és el procés d'inscripció?

1. El capità/manager/representant de l'equip omple el formulari. Els arriba un email esmentant que l'organització es posarà en contacte amb ells.

2. Asobu sol·licita la informació dels membres de la plantilla. Han de ser Socis/es del CE Mediterrani, en cas contrari ho detectarem i no hi podran participar.

3. Quan verifiquem que totes les dades són correctes, els confirmem i 3-5 dies abans d'iniciar el torneig intentem donar-los els últims detalls de la competició: dates, format, enfrontaments…

- Compleixo els requisits per a jugar però no tinc equip… què faig? 

Uneix-te al nostre servidor de Discord [https://discord.gg/yAaS9TV ]. Quan sol·licites els rols corresponents creats (CE Mediterrani + jugador de Rocket League) pots accedir a un canal que es diu “Busco equip”.

Allí els jugadors poden donar informació sobre el seu nivell i intentar que un equip el fitxi, o fins i tot formar un equip amb altres jugadors lliures.

- Tens més dubtes? 

Us podeu posar en contacte als comptes d'Asobu d'Instagram i de Twitter

 


Comparteix-ho:

Tags: