Desactivar Loader

Juga online amb el CE Mediterrani!

Juga online amb el CE Mediterrani!

Juga online amb el CE Mediterrani!

El CE Mediterrani s’ha associat  amb l’empresa ASOBU eSPORTS per oferir als socis/es una nova activitat. Aquesta empresa ja realitza  aquests serveis amb d’altres entitats esportives del nostre sector, sobretot de Clubs de Natació i Waterpolo.


El Club Esportiu Mediterrani vol promoure el eSPORTS com una nova acció social del Club.

Per a gestionar aquesta línea gamer, el CE Mediterrani disposarà de l’experiència d’ASOBU eSPORTS EXPERIENCE.

FIFA20, F12020, VALORANT i COUNTER STRIKE seran els videojocs de moda que estaran a l’abast dels nostres socis i sòcies.

Estigueu atents que ben aviat obrirem inscripcions per al primer Torneig Online del CE Mediterrani.

Obrim les inscripcions en aquest enllaç: https://asobuesports.com/inscripcion-valorant-mediterrani/ 

SI TENS DUBTES (FAQS) AQUÍ ET DONEM RESPOSTES:

- El joc és gratuït?

Sí. És el shooter de Riot Games que poden descarregar en: https://playvalorant.com/es-es/

- La gent nova a aquest joc pot participar?

No del tot. Hem limitat el rang/nivell de participació, i per a poder jugar és necessari ser nivell Plata/Silver. Aquells que descarreguin el joc per primera vegada han de desbloquejar aquest nivell mínim jugant unes 8-10 partides (és el sistema del joc). Evidentment si dins del període d'inscripció l'adquireixen l'equip podria apuntar-se.

- Com és el procés d'inscripció?

1. El capità/manager/representant de l'equip omple el formulari. Els arriba un email esmentant que l'organització es posarà en contacte amb ells.

2. Asobu sol·licita la informació dels membres de la plantilla. Han de ser Socis/es del CE Mediterrani, en cas contrari ho detectarem i no hi podran participar.

3. Quan verifiquem que totes les dades són correctes, els confirmem i 3-5 dies abans d'iniciar el torneig intentem donar-los els últims detalls de la competició: dates, format, enfrontaments…

- Compleixo els requisits per a jugar però no tinc equip… què faig?

Uneix-te al nostre servidor de Discord [https://discord.gg/yaas9tv]. Quan sol·licites els rols corresponents creats (CE Mediterrani + jugador de Valorant) pots accedir a un canal que es diu “Busco equip”.

Allí els jugadors poden donar informació sobre el seu nivell i intentar que un equip el fitxi, o fins i tot formar un equip amb altres jugadors lliures.

- Tens més dubtes?

Us podeu posar en cintacte als comptes d'Asobu d'Instagram i de Twitterwww.asobuesports.com

Comparteix-ho:

Tags: