Desactivar Loader

TANCAMENT PARCIAL

TANCAMENT PARCIAL

TANCAMENT PARCIAL DE LES INSTAL·LACIONS DEL  CLUB ESPORTIU MEDITERRANI  A PARTIR  DILLUNS 20 DE JULIOL FINS A NOU AVÍS (EXCEPTE CASALS I PISCINES D'ESTIU de 12,5 - 25 i 50)

 

Lamentem comunicar-vos que d'acord amb el Decret Llei 27/2020, de 13 de juliol, de modificació de la Llei 18/2009, de 22 d'octubre, de salut pública, i adopció de mesures urgents per fer front al risc de nous brots de la COVID-19 la Generalitat de Catalunya estableix que gimnasos, poliesportius i complexos esportius tant públics com privats tindran que romandre tancats al públic per garantir la seguretat de la població a excepció de Casals i Piscines d'estiu (12,5 - 25 i 50m). Activitats dirigides i Sala de Fitness queden tancades fins a nou avís.

 

Per ara no podem donar-vos dates aproximades de nova obertura, anirem informant tant per mail com per xarxes socials.

Desde el Club hem cursat sol-licituds tant al Ajuntament com a la Generalitat per poder obrir  amb normalitat el més aviat possible. 

 

Aquesta mesura està subjecta a les indicacions que a cada moment emetin les autoritats pertinents. 

Estem convençuts que enteneu la situació i us agraïm profundament als socis/es, esportistes i treballadors/es la paciència i bona disposició que heu demostrat tenir en tot moment. 

 

Pel CE Mediterrani la salut i el benestar de tots vosaltres i els nostres treballadors és la nostra prioritat.

 

Com que el tancament és parcial, hi ha serevis que sí es poden fer, ho podeu trobar al següent enllaç:

 

**Aquest comunicat es pot veure alterat en funció de l’evolució dels esdeveniments i del canvi de recomanacions de les administracions.

Comparteix-ho:

Tags: