Club Esportiu Mediterrani

| MECENATGE
| CLUB ESPORTIU MEDITERRANI

| MECENATGE

ASIAN PACIFIC TOURS

| VOLS FORMAR PART DEL MECENATGE DEL
| CLUB ESPORTIU MEDITERRANI

Us comuniquem el nou pla de mecenatge del Club Esportiu Mediterrani.

Aquesta acció pretén per una banda ajudar al foment i desenvolupament de la pràctica esportiva de les nostres seccions i alhora contribuir al desenvolupament de l’educació integral dels esportistes del Club.

Per altra banda, també ajuda al sosteniment i difusió de les instal·lacions de l’Entitat augmentant notòriament la marca “Club Esportiu Mediterrani”.

Amb aquestes contribucions i ajudes externes aconseguirem millorar la fidelització dels nostres associats i associades podent-los oferir d’altres serveis i descomptes especials.

Va dirigida a tota persona o empresa que vulgui col·laborar de forma altruista amb una aportació sigui de caràcter puntual o periòdic.

Hi haurà diferents NIVELLS DE COL·LABORACIÓ:

 1. PARTICULARS
  1. socis/es, usuaris/es, qualsevol persona que vulgui fer una aportació
 2. EMPRESES 1R NIVELL
  1. grans o petites empreses
 3. EMPRESES 2N NIVELL
  1. locals o establiments del barri que aportin productes o serveis per a contribuir amb la Panera* 2021 o puguin oferir descomptes exclusius pels nostres socis/es.

A part de les contraprestacions que tindreu pel fet de col·laborar amb el mecenatge, rebreu un altre avantatge fiscal molt interessant.

 • obtindreu uns beneficis fiscals amb unes deduccions molt interessants que us detallarem si hi esteu interessats. 

Contacteu:

 • Si voleu contribuir amb el Club i fer la vostra aportació us podeu posar en contacte omplint el següent formulari amb les vostres dades i ens posarem en contacte amb vosaltres en la major brevetat possible per explicar-vos el funcionament i totes les contraprestacions que rebreu.

Gràcies per donar suport i seguir ajudant a un Club de 90 anys d’història.