Club Esportiu Mediterrani

MEDILOT 2021

LA LOTERIA DEL CLUB ESPORTIU MEDITERRANI QUE NO POTS DEIXAR ESCAPAR!!

Ja estan a la venda la nostra primera rifa de Nadal, el MEDILOT.

El Medilot és una rifa ocasional creada pel Club Esportiu Mediterrani, que amb la venda de butlletes contribueix a l’ajuda per a la recuperació del Club després d’aquest llarg període que ens trasbalsa amb la pandèmia.

10.000 butlletes a la venda que podreu comprar a les recepcions de la instal·lació Josep Vallès i  Regent Mendieta.

El premi està valorat en 20.000 € i el guanyador/a sortirà del número que coincideixi amb els últims 4 números del 1r premi del Sorteig Extraordinari de la Loteria Nacional que es realitzarà el 22 de desembre de 2021.

Guanyant el premi podràs viatjar i gaudir de nova tecnologia, ordinador, tauleta, mòbil, rellotge, càmera go pro, equipaç de fotos, airpods, roomba. Podràs gaudir a casa teva d’una gran pantalla de TV, cuinar amb la súper Thermomix, tapejar un pernil gran reserva, prendre cafè ecològic amb una supercafetera i seure a jugar amb la play station. Et podràs moure ràpidament amb el teu patinet elèctric o amb la teva motocicleta de 125 cc. Podràs conèixer indrets misteriosos i històrics de la ciutat de Barcelona, passar un dia fantàstic a PortAventura. Podràs gaudir d’un pack salut millorant el teu somriure amb una dentadura estupenda per tu i un acompanyant, aprende idiomes, i gaudir de salut amb 10 sessions de fisioteràpia.

De veritat que penses deixar escapar aquesta oportunitat?

Les bases de la rifa i el llistat de premis els podreu trobar aquí mateix al web.

Us animem a participar!!

Solament amb el caràcter autèntic que ens caracteritza continuarem endavant i fent història.

Volem agraïr a tots els col·laboradors que han ajudat per a poder realitzar aquest sorteig.