Club Esportiu Mediterrani

| LA JUNTA INFORMA

Notícies d’interès pels socis i sòcies del Club.
 
Us comuniquem totes les millores i/o actuacions que s’han dut a terme  tal com la Junta Directiva actual es va comprometre en el seu programa electoral.

Junta informa de GENER A MARÇ 2021 (COVID 19)

 

Estimat soci / Estimada sòcia, 

Durant aquests primers tres mesos de l’any hem continuat patint tancaments i restriccions per part de les administracions a causa de la COVID-19 que ens ha obligat a seguir reinventant-nos, i malgrat la pèrdua de socis, gràcies al vostre acompanyament, el Club ha tingut la força per continuar fomentant la pràctica d’activitat física esportiva.

1· SITUACIÓ ECONÒMICA

Per combatre la davallada d’ingressos a causa de la pèrdua de socis, s’han posat en marxa diferents accions:

EL PLA DE MECENATGE

 • Per primera vegada, s’ha creat un pla de mecenatge al Club. Qualsevol entitat o persona que ho desitgi pot realitzar una donació a través de la web o contactar amb el personal encarregat. La persona o entitat que realitza l’aportació, ajuda al club a fomentar i desenvolupar la pràctica esportiva de les nostres seccions obtenint alhora, beneficis fiscals.

PATROCINI

 • El Club segueix treballant sobre la cerca d’espònsors mitjançant un pla d’actius que disposa el club. Amb aquest propòsit s’ha signat un acord de col·laboració amb l’escola d’idiomes BCN Languages, aconseguint una aportació econòmica i avantatges de descompte en cursos per als socis/es. També es col·laborarà amb la creació d’un nou casal anomenat Learn & Splash, que combinarà l’esport i l’ensenyament de l’Anglès.

SUBVENCIONS

 • Després d’haver sol·licitat diverses subvencions, el Club ha rebut dues, una per part de la Generalitat i una de l’Ajuntament de Barcelona.

COMITÈ DE RECUPERACIÓ:

 • S’ha creat un comitè de recuperació per incrementar encara més el control de les despeses, reduint-les considerablement, i estudiar noves propostes per a aconseguir ingressos els pròxims mesos. Recordem que malauradament, el nombre de socis/es va arribar a baixar dels 6.700, quan abans de la pandèmia érem 10.200.

La bona notícia d’aquest primer trimestre és que al mes de març es comença a recuperar socis/es amb la mateixa tendència al mes d’abril.

2· ESDEVENIMENTS i ACCIONS RELLEVANTS RELACIONATS AMB LA COVID (entre desembre i març)

Després de l’última parada obligada pel Procicat al novembre 2020, els mesos de gener i febrer van ser molt complicats a causa de la pròrroga de les noves restriccions al territori de Catalunya:
Gener:

 • El Club veu reduïda la seva activitat del 7 al 17 ambdós inclosos. No es poden fer activitats d’interior.
 • Es prorroguen les restriccions fins al febrer, però treballem per seguir oferint el servei més complet d’entrenament que permet la situació en aquell moment:
 • Piscines obertes, tant de la Instal·lació Josep Vallès com de Regent Mendieta.
 • S’habilita una sala de fitness a l’aire lliure, a l’entrada del Club i a la zona exterior de l’Aquacem, amb més de 140 m² on tenim: punts de treball amb pes lliure, maquinària de fitness i punts de càrdio.
 • Realitzem més de 150 activitats dirigides setmanals en espais adaptats a l’aire lliure: al solàrium, a l’exterior del bar i a les grades.

Febrer:

 • A partir de dilluns 8 de febrer, els espais esportius d’interior de les instal·lacions de Josep Vallès i de Regent Mendieta tornen a obrir amb un 30% d’aforament i amb reserva prèvia a través de l’App de Trainingym.
 • A partir de dilluns dia 22 de febrer queden 100% obertes totes les activitats aquàtiques de la instal·lació Josep Vallès, futbol sala i judo.

3· INSTAL·LACIONS

Regent Mendieta

El divendres 8 de gener de 2021 es reobre la instal·lació de Regent Mendieta.
Per fi, el somni es converteix en realitat i s’aconsegueix reobrir la instal·lació totalment renovada després de tants anys d’espera. Suposa un esforç molt gran per al Club, però s’aconsegueix tenir una instal·lació equipada i adaptada al temps actual, encara que per les restriccions del gener solament es pot obrir l’espai de piscina.

Finalment al febrer, amb la relaxació de les mesures COVID s’aconsegueix l’obertura total de la instal·lació i dels serveis:

 • Una entrada totalment reformada; uns accessos més còmodes i amb el tan desitjat ascensor que facilitarà l’accés a tothom
 • Nous vestidors, separant als socis i sòcies dels grups d’esportistes.
 • Noves àrees per a la pràctica esportiva amb l’ampliació i canvi d’ubicació de la sala d’activitats dirigides, la creació d’una nova sala de BiciCEM i la nova ubicació de la sala de fitness, amb un espai molt més ampli.
 • L’entorn de la piscina també ha canviat, amb la il·luminació i el sostre totalment nou, la substitució de la corona del perímetre del vas i d’altres aspectes estructurals i una imatge corporativa de tota l’àrea renovada.

4· COMPETICIÓ

A partir de febrer i de forma gradual els equips de les seccions de waterpolo tornen a competir després de més d’un any.

 • L’equip absolut femení de Waterpolo arriba a la segona ronda de l’Eurolliga i l’equip absolut masculí fins als quarts de final de l’Euro Cup.

Al març, els nostres nedadors Joan Ballester i Alberto Lozano, aconsegueixen ser Campions d’Espanya al Campionat Open d’Espanya de 200 m braça i 50 i 100 m de papallona respectivament, aconseguint les dues places per als Campionats d’Europa que se celebraran al maig.

Tot i les dificultats que estem vivint al Club, seguim treballant per recuperar a poc a poc l’estabilitat econòmica que acompanyi l’optimisme i les ganes que tots tenim de recuperar la normalitat i seguir fent del Club Esportiu Mediterrani un Club proper, familiar i de referència.

Gràcies a tots els socis i a totes les sòcies per continuar donant suport al Club i gràcies a tots els empleats i les empleades per l’esforç que fan dia rere dia.

Ens recuperarem, amb l’ajuda de tots i totes ho farem i amb el nostre caràcter autèntic ho aconseguirem!

Salutacions cordials,

La Junta Directiva del CEM