Club Esportiu Mediterrani

Diada del Soci / Sòcia – Celebrem els 90 anys del Club

Estigues informat de totes les activitats especials que realitzarem al Club durant la setmana

El pròxim dissabte 3 de juliol de 2021, el Club Esportiu Mediterrani celebra el seu 90è Aniversari.

És per aquest motiu que durant la setmana del dilluns 28 de juny i fins al mateix dissabte 3 de juliol, el club realitzarà una sèrie d’activitats  amb motiu d’aquesta celebració.

Tots els participants a les activitats dirigides especials  rebreu obsequis. Per a participar a les activitats dirigides haureu de fer reserva per l’App.

El mateix dissabte 3 dia de la celebració, durant el matí, trobareu ofertes  al Bar del club, també trobareu un punt de venda de mascaretes, petates i samarretes amb motiu d’aquesta festa.

  • Hi esteu tots convidats/des a participar.

A la tarda, realitzarem l’Acte institucional de celebració on amb motiu d’aquesta festa aprofitarem per a lliurar les insígnies que havíem d’haver lliurat l’any passat 2020 i les d’aquest any 2021. Entre aquests homenatjats, tenim els primers socis que arriben a la gran fita dels 75 anys de socis ininterromputs. La nostra enhorabona a tots i a totes.

  • A aquest acte institucional només s’hi podrà accedir amb invitació especial, en aquest cas pels convidats i convidades de les insígnies. 

Esperem que pugueu gaudir d’aquesta gran fita durant tota la setmana

MOLTES FELICITATS CLUB ESPORTIU MEDITERRANI!!!