Club Esportiu Mediterrani

Comunicat quotes

Tal com us vam explicar en darrers comunicats, la Junta Directiva ha estat decidint com actuar amb les quotes dels socis i sòcies del Club després d’aquesta segona aturada decretada per la Generalitat de Catalunya i el Procicat.

Aquest nou tancament ha repercutit molt negativament en la recuperació que el Club estava portant a terme, i ens deixa en una situació molt delicada en la qual us necessitem a vosaltres, els socis i sòcies, més que mai. 

Us volem explicar la situació actual en què es troba el Club:

  • Hem patit una important pèrdua de socis des del primer tancament al març. En aquelles dates el club comptava amb 10.200 socis i actualment el número total no supera els 7.300 socis. Aquesta pèrdua suposa un gran cop econòmic per al Club i malauradament ens ha posat en una situació molt delicada pel que fa a recursos per al manteniment de l’Entitat. Tant és així que estem obligats a estudiar diferents vies de reformulació de costos fixos i variables i a negociar preus i contractes amb els nostres proveïdors.
  • En relació a les quotes, us recordem que a més del mes de maig, també es van compensar les quotes de juny, es van retornar les quotes de serveis i es va ampliar l’opció de la baixa temporal per ERTO.

Entenem la situació excepcional que totes les famílies esteu vivint, i és per això que per a tots els socis i sòcies que estigueu en ERTE, amb cessament d’activitat, afectats per la malaltia, us podeu acollir a la baixa temporal, també els que tingueu alguna altra causa ens la podeu fer arribar i estudiarem cas per cas.

Per tots aquests motius, aquestes pròximes quotes es cobraran al 100% per intentar que la repercussió negativa a l’Entitat afecti el menys possible amb l’ajuda de tots els que ho podeu fer. En cas contrari i per a tots els que esteu patint una situació extrema, i tots els que ho demaneu abans del 25 de novembreompliu el formulari i us aplicarem la reducció del 50% de la quota de novembre en la pròxima facturació de desembre (aquesta reducció haurá de ser ratificada per l’Assemblea de compromissaris/es 2021, com ja es va fer amb les quotes del maig i juny).

En el cas de les quotes de serveis (cursets de natació, activitats amb suplement, quotes esportives…), seran compensades al mes de desembre segons els dies de tancament de la instal·lació.

Com bé sabeu, el Club Esportiu Mediterrani és una entitat esportiva sense ànim de lucre i declarada d’utilitat pública. El Club es regeix per la llei de l’esport i no per la llei de Consum. Les quotes abonades a un Club Esportiu són aportacions a fons perdut per contribuir al manteniment de l’entitat i reflecteixen l’adhesió a la mateixa i la pertinença al projecte que té com a finalitat bàsica el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i esportiva.

Treballem, lluitem, continuem junts per viure el 90è aniversari del Club que farem el 2021.

Aquest és el nostre club i junts ho farem possible.

Ara més que mai, us necessitem!

| ELS NOSTRES PARTNERS