Club Esportiu Mediterrani

Clínica Albareda  patrocinador del Club Esportiu Mediterrani

Clínica Albareda és un centre de traumatologia i rehabilitació avançada avantguardista de Barcelona que ofereix solucions mèdiques estratègiques que permetin als pacients recuperar el seu rendiment i qualitat de vida de forma ràpida i efectiva.

Amb més de 30 anys en el sector recentment s’ha realitzat una renovació i ampliació de l’espai així com la incorporació de dispositius per a la realització de proves diagnòstiques com la radiologia digital, ecografies i electrocardiogrames.

Aquest acord de patrocini signat entre el Dr. Daniel Albareda (Clínica Albareda)  i el President del CE Mediterrani Sr. Alex Almeda, ajudarà a consolidar les revisions mèdiques esportives bàsiques i/o amb prova d’esforç  per als nostres esportistes.

  • La Revisió Esportiva Tipus I s’aplica als nens i nenes esportistes que necessitin complimentar un requeriment mínim d’autorització sanitària per federar-se.
  • La Revisió Esportiva Tipus II s’aplica en pacients de més risc o que requereixin un control major donada la seva activitat física esportiva de més alta intensitat i això inclou tant els esportistes Absoluts com tot aquell esportista amateur de més de 35 anys de forma obligatòria. 

Revisió de nens/es esportistes:  

La revisió mèdica dels nens i nenes esportistes consisteix en: filiació, historia clínica i anamnesis, antropometria, exploració cardi respiratòria complerta, electrocardiograma en repòs, i reconeixement de l’aparell locomotor. 

Resvisió esportistes Absoluts: 

La revisió mèdica dels esportistes Absoluts consisteix en: filiació, historia clínica i anamnesis, antropometria, exploració cardi respiratòria complerta, electrocardiograma en repòs, reconeixement de l’aparell locomotor, prova d’esforç amb cicloergòmetre i anàlisis clínic.  

 

Avantatges per a tots els socis i sòcies del Club Esportiu Mediterrani amb els següents descomptes:  

*Consulteu abans amb Clínica Albareda els avantatges i preus finals per a tots els socis i sòcies, esportistes i membres del personal del Club Esportiu Mediterrani.

La disponibilitat per a realitzar les analítiques es de dilluns a divendres de 08:00h a 09:30 del matí, ja que les proves s’han de realitzar en dejú.

La realització de la revisió i la prova d’esforç pot no haver-se de realitzar en el mateix dia i hora que l’analítica.  

L’equip de Clínica Albareda està compost per diferents professionals que realitzaran les revisions i proves d’esforç per tant la disponibilitat que oferim es molt àmplia. 

CONSULTEU TOTA LA INFORMACIÓ AL WEB DE LA CLÍNICA

Logo - Clínica Albareda
signatura Clínica Albareda amb CE Mediterrani

Adreça:

  • Rambla del Brasil, 10-12, 1º 2ª, 08028 Barcelona

Mail:

Instagram:

  • @clinica_albareda

Com arribar: