Club Esportiu Mediterrani

Dia Mundial de l’Aigua 22 de març

Avui celebrem el #DiaMundialDelAigua.

Una ocasió perfecte per recordar que l’aigua subterrània, al marge de les glaceres i casquets polars, suposa més del 90% de l’aigua dolça disponible al món. Una dada importantíssima i que molts cops no es té en compte. Per això utillitzar fonts alternatives d’aigua com la regeneració ajuda a protegir aquests recursos hídrics subterranis.

Les aigües subterrànies es troben en risc per la sobreexplotació i la contaminació; per això és vital reforçar-ne la protecció.

La manera més sostenible d’ajudar la natura, protegir els recursos subterranis i adaptar-se als efectes del canvi climàtic és mitjançant la reutilització d’aigua regenerada. 

La paraula clau és regenerar: donar-li una nova vida a l’aigua. 

Entre tots, protegim l’aigua invisible.

#DiaMundialDeLAigua #ProtegirLAiguaInvisible #CEMediterrani #22M

Aigües de Barcelona, patrocinador del CE Mediterrani

 

Aigües de Barcelona, col·labora amb el Club Esportiu Mediterrani com a Spònsor oficial plata i participa en diferents esdeveniments de l’Entitat. Patrocinador oficial del Concurs de dibuix «La postal de Nadal del CE Mediterrani» i col·laboradors d’altres esdeveniments que realitzem durant l’any.

 

Aigües de Barcelona és l’empresa d’abastament d’aigua de Barcelona i la seva àrea metropolitana. Més de 150 anys al teu costat!

Aigües de Barcelona està al costat dels Clubs de Natació. L’aigua és el vector de la companyia, però també és salut, diversió i esport.

Més informació: